У феиса четох гневно изказване на една банскалиика- сноубордистка как никой не им обърнал внимание след положителната проба и се излекували у дома си. Та тази банскалиика описва същото, което аз изкарах на крак, даже ме повтори, и понеже съм скиучител през този период съм обучил поне 50 човека.
Та тази жена описва сънливост, отпадналост, болки в дроба, липса на обоняние, което не е било налично при майка й. Интересното за мен беше, силни болки в белия дроб, но без кашлица, тежест в задната част на главата и как така сливиците ми въобще не реагираха?! Две седмици бях като парцал, едно такова хем те втриса, хем те болят мускулите, а като се покажеш на студа, все едно нямаш температура. Отпаднал си, но като се мобилизираш и ти минава, след което, посмееш ли да починеш, отново те събаря! На мен повече ми заприлича на някакво натравяне от въздуха дето дишам в караваната, която не можех да проветрявам, защото спях в нещо като таван, който не може да се проветри, някой ден ще покажа снимки. Мислех, че съм се натровил с газ от газовия кутлон, но тогава нямаше да ме повтори, а тя ме повтори. Усещах как не мога да си поема много въздух, нито да издишам напълно- болеше и в двата случая! Отдадох го на това, че съм равнинно чедо, а Боровец е на високо и разредено, само че нямах такива ядове миналата година при грипа. Просто капацитета на дроба ми спадна. Не съм взимал лекарства, защото не знаех, че съм болен! Бихте казали, че това не е било корона. Да, може, не съм го тествал и не ми пука, но това беше много странно за грип, само дето съм прекарвал много по- тежки грипове! Значи короната е по- леко нещо от грипа! Принципно през живота си до сега не съм карал грип с такива изтрещяли симптоми- хем имаш температура, хем нямаш. Хем те боли дроба и чувстваш че ще ти се пръснат алвеолите, хем сливиците ти въобще не реагират! И на края- знам ли, медицинско лице съм, но това може и да не е било корона!