Колеги, щото не съм добре запознат
и не ги разбирам много-много някои неща, може ли някой да ми каже, защо тоя Бил Гейц не си гледа там Виндоусите, да ги направи по-малко да ти ровят в компютъра и да може всеки да си спира ъпдейтите и т.н., с други думи да не шпионира, ами се занимава с ваксини, вируси и т.н. и изглежда няма по-добър човек на земята от него, искал да ваксинира наред, дори не да произведял 7 милиарда ваксини, а 14 милиарда, да можело да има за всеки по две, ако едната случайно не работела?
Ми той много арен тоз човек ве? Аз друг такъв като него филантроп не познавам, дори Майка Тереза ряпа да яде?
Бил Гейц даравя и как дарява....дарява с милиарди СЗО, докато Доналд Тръмп спря финасирането й, понеже заподозря нещо нередно там...се мъти. Бил Гейц нали е много успял човек и така много обича хората, продължава да дарява.
А бихте ли си поставили ваксина от билгейцовите евентуално, и на децата ви и родителите, че то май американските билгейцови ваксини най-хубавите, затова италианците мрат, като мухи, щото си поставяха масово тривалентните ваксини против грип - билгейцови, а соц-комунистическите ваксини, ония лошите, тоталитарните против туберкулоза спасяват хората от бившия соц.лагер?
Бил Гейц е толкова успял човек, нищо от никого не е откраднал за да успее
, сега е самарянин, заел се е да спаси бедните циганори из Африка и Азия, а някакви конспиратори
го демонизират - глупаци и както казва един от форума дебили някакви!
Кажете моля ви се, че съм неориентиран, какво препоръчвате?