VITAN, руснаците направиха показно на света как се прави ваксина, технология за която богатия запад не е чувал. Аз лично не съм по ваксините, но имам доверие на руското. Който иска да си тури на Бил Гейц, да му свети лампата в главата цял живот.
А по отношение на това, доколко била опасна, че не била достатъчно изпитана, щото изпреварила западните, то много интересно утре -
казват до края на годината англичани, германци и американци ще пуснат своята ваксина, но тя е по старите технологии. Е как техните са минали изпитания, а руската не?
Четох по западните медии, направо умряха от злоба, като чуха какво са направили руснаците.
Е'ми интелигентни са хората. Руснаците са били първи в света по много направления. В перспектива, като се има предвид уродливите западни ценности - ГМО, ЛГБТ, KFC, Макдоналдс, Сорос и т.н., които наистина те правят безплоден и урудлив - доброволно и принудително
, руските иновации ще стават все по-чести на фона на умиращия от грях запад.
juliang от инсулт предимно умират пушачи и алкаши. Путин нито пуши, нито пие, та не виждам как ще ти се сбъдне кълненето, най-много да окаже резонанс по Закона за резонанса.
Ей тия ще ви направят най-добрата ваксина, на тях ли трябва да имате доверие:
"
Нидерландия започна прехода към безполово общество"
https://blitz.bg/svyat/niderlandiya-zapochna-prekhoda-km-bezpolovo-obshchestvo_news764997.html