А сега си представете, че имам доста по-непосредствени впечатления от тая структура, и имам поглед "от първа ръка"...
Или трябва да си показвам и служебната бележка за трудов стаж (щото в трудовата книжка както се сещате тази информация не фигурира)?
С'я tobo и Радико... какво ще кажете по въпроса? Какви са вашите аргументи и факти, освен прочетеното във вестник "Демокрация" и развинтените ви фантазии?
Да, естествено, Божков бил е служител на ДС. И братя Галеви - и те. И Маргините, Цветан Василев... Абе всички успели българи са били в ДС, няма друго обяснение... И честно забогателите, и не толкова честно.
Та така пичове... леко почват да не ми издържат нервите, и ще си изпрося бана, ма ...
Неуспелите в живота хора винаги търсят някаква вина извън себе си за собствените си неуспехи, за проваления си живот. Продъжавате да ровите в архивите на ДС и да търсите кой ви съсипа нещастното съществуване. За съжаление като станете на възраст, ще разберете че сами сте си виновни за това, че не сте постигнали нищо в живота си. Само се вайкате и търсите кой е виновен вместо да запретнете ръкави, да бачкате здраво и да си направите живота такъв, какъвто мечтаете да е.
Ако не е ДС, тогава ще са масоните. Американското правителство. Банките. Европейския съюз. Гейовете. Звездите, застанали в неправилните съзвездия.
Сами сте си виновни - разберете го. Признайте го пред себе си - нещастници сте, мизерници, дето се опитват да "врътнат някаква далавера" и да изкарат някакви жълти стотинки. Дори от природата се опитвате да го направите, гонейки СЕ-то... И като не стане - веднага търсите кой друг ви е виновен, вместо да се вгледате в говното, дето сте изсрали...
Туй горното не е конкретно към тобо и радико... който се е познал, проблема си е негов.
Това не мога да разбера ...вие поне не можете ли да смятате? ДС го закриха 1990-та година ... сега сме 2020-та. предти ТРИДЕСЕТ години!!! Ако тогава са били на 40 (а това е смислена възраст за да може човека да се е изкачил по йерархичната стълбица), сега тези хора са на поне 70 години.
Докога? Докога ще претопляте тая манжа? Не ви ли писна?
П.С. Пак препоръчвам "Парадоксите на конспирацията" на Харалан Александров...