И въпреки това, аз ще се ваксинирам а вие?
Ако си спортист, както разбирам от снимката ти, защо ти е това?
Вируса поразява хора със слаб имунитет. Какъв ти е имунитета можеш да определиш по това, колко често се разболяваш от настинки или грип.
Няма отговор и на въпроса колко траен е имунитета от тая ваксина, ако е 1 г. какво ще правиш на другата година, пак ли?
После най-интересния въпрос от който се страхуват дори най-големите защитници на западните ценности и блага - Ами ако има троянски кон във ваксината, бавно действащ механизъм на разрушаване на имунитета и резултат СПИН?
Ваксината е направена от хора, които създават вируси и ги патентоват, същите тия дето правиха опити с ваксини в Африка и стотици хиляди парализираха и инвалидизираха от тези опити. Може ли човек да има доверие на такива?
Подобни данни за руснаци - евгеници, фашисти, човекомразци не съм чувал. Затова аз бих се доверил на СПУТНИК, но няма да си слагам никаква ваксина.
Моята ваксина е ежедневно от 5 до 10 км. бягане + през ден фитнес в залата.
За алкохол и цигари въобще не коментирам...
А като препоръка за супер имунитет давам: ежемесечно 3-дневно гладуване. Изчиства идеално организма, когато се практикува редовно, включва процеса автофагия - самоизяждане на всички стари и болни клетки. Практикувам го вече 20 г.