Именно. За това вярвам на очите си. 11 ваксани 1 мъртъв. 20-30 заразени 4-5 починали между 70 и 80 години. Думи на гробар- преди ваксане на ден погребение по 10 човека. След ваксане, на ден по 30 човека. Нещо неясно??!! Чисто медицински погледнато какво печеля като се ваксам?
Приказвах ти по-горе че статистика така не се прави, ти не слушаш.
1. При 11 човека контролна група грешката ти е 10%. Ти имаш 9% смъртност. Т.е. смъртността може да е от 0 до 20%.
2. Тия между 70 и 80 години умират от каквото се сетиш. Нали сам твърдеше че аутопсиите на умрели от коронавирус не се правят? Отде разбра че са умрели от короната, или от ваксината? На сичките 4-5 човека аутопсия ли им правиха? Какво им писаха в смъртния акт, като са били ваксинирани?
3. Гробаря просто му е тръгнал бизнеса. И как няма да тръгне - гробарите един и същ брой, умрелите повече. Просто преди не е успявал да се дореди за клиенти, сега и за него има работа. Това че при него работата се е качила 3 пъти, не означава че и при големите погребални агенции е толкова - те просто не могат да поемат повече заявки, затова и за малките има работа.
Аз как да тълкувам следните резултати: в офиса сме 7 човека, 6 са ваксинирани (със семействата им са около 20 човека). Имам НУЛА починали, НУЛА със някакви странични ефекти. Имам двама преболедували доказани със сертиикат. НУЛА починали и от тях. И двамата преболедували са се ваксинирали.
Аз каква статистика да изкарам? Що не вярваш на моята, а ме караш аз да вярвам на твоята?
И ... във фирмата всички са пенсионери по възраст - всички без мен са над 65 години.
И защо чакаш Хулио някаква имагинерна ваксина? Давай с тия:
1. Политкоректни са.
2. Ще ми затвориш устата за 1 седмица - обещавам най-тържествено!
3. Ще напреднеш в кариерата.
И аз понеже съм звяр, оставих сина си (единственото ми дете) да се ваксинира. С'я ще млъкнеш ли за 1 седмица?