НАНО БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА
"Графен оксидната структура е най-острата структура на света".
Размерите на нано частиците от графен и оксид представляват шестостен от единични атоми с площ от 50 нМ и дебелина 0,1 нМ. Т.е. съотношението на двете равнини е 500 пъти. Частиците са химически неактивни. Те представляват нано бръснарски ножчета. Режат бавно и сигурно епитела на кръвоносните съдове. Затова на инжектираните са забелязват вътрешни кръвоизливи. Бавно и сигурно нарязване на кръвоносната система.....
Австрийски химик със защитена дисертация специално по графен-оксида! Участвал е в разработките на много графенови технологи, говори си на ти с графена.
https://www.bitchute.com/video/tqRlITJ1siAB/
"Аз имам дисертация на темата графенов-оксид и знам какво говоря. Работил съм за най-големите производители на активен въглерод" - ето го бе, нали викате нямало специалисти по графен - има, има, не е като да няма...
Вероятно нашият форумен, знаете кой "графенов спациалист" от ТЕЦ-София , едва ли ще се съгласи с него, той разбира повече от тоя химик. Ще го обясни предполагам, че тия частици лесно се изсират.
Според мен, който има дебели стени на кръвоносните тръби има повече време, тия с тънките - бързо ще се нарежат и почва да тече кръв отвсякъде. Аз така го разбирам тоя процес.
Пак призовавам към осмисляне на фактите, а не на изводите.
Във видеото (което видях че няма смисъл да гледам след 5-та минута) се казва че графена е един атом дебел. Да, това е така.
Сега искам да попитам какво се случва с "острие" дебело 1 атом, с което се опитваш да срежеш стената на кръвоносен съд? Същия успех ще имаш ако се опитваш да пробиеш рибарска мрежа с игла за плетене.
Разбираш ли ЕДМ... стената на съда е съставена от молекули, органични молекули стотици пъти по-големи от въглеродния атом. Най-вероятно част от този имагинерен графен просто ще преминава насам-натам между молекулите, изграждащи стените на съдовете без никаква съпротива.
Тук се говори за размери от порядъка на атоми. Как си го представяш това "рязане"? Ще разрежеш белтъчната молекула на две? Ще разрежеш едната белтъчна молекула от другата? Я си помисли пак - какво ги държи тия молекули една за друга? Как си го представяш това разделяне по чисто механичен път?
И като почна да ми говори за отделяне на протони вече съвсем ме загуби като слушател... Ходи с нож (дори и 1 атом дебел) да "отцепиш" протон от някакъв атом...
И да уточня - не работя в ТЕЦ. Да, понякога ми се налага да влизам в ТЕЦ-ове, но съм влизал в такива предприятия, че ти е бедна фантазията. Вчера примерно бяха буквално на 5 метра от пистата на Аерогара София - една бариера ме делеше от бетона на полосата
P.S. ето тук можеш да видиш какво се намира там:
https://www.google.bg/maps/@42.6898491,23.3958513,17.25z?hl=bgСамо не ме питай какво правих ...