Видеото дето пусна Витан е много точно едно от най добрите видеа дето е пускал. Та Юлияне струва си да го изгледаш още 20-30 пъти и дано нещо ти влезе в главата. Щеше да е много добре да знаеш че Морал и Съзнание е едно и също, и въпреки че не съм християнин мога да кажа че десетте божи заповеди са основата на морала. И да плейбой руши морала, много точно казано и абсолютно вярно, само че за да разбереш защо си трябват знания от друг тип не твойте. Проблема е не във секса а издигането му в култ, много хиляди години преди Фройд е имало мъдри хора които са знаели че сексуалната енергия е доминираща в човека и оттам е много важно за обществото накъде ще бъде пренасочена тази енергия. Ако я насочиш надолу само към гениталийте ще се получи групи от полуидиоти, това е връщане към животинското. Ако обаче пренасочиш част от тази енергия към мозъка(процесора), тогава ще се получи човешко общество, да за всичко е нужна енергия. Вярно е също че комунистите успяха да създадът доста добра форма на съзнание у хората, но материализма ги спря при по висшите духовни ценности. И още нещо ги провали те не успяха да създадът съзнание в собствените си синове и дъщери, щото ги бяха разглезили до неузнаваемост.
За Юлиян си прав и в това няма спор. Тук всички го познаваме. За сексуалната енергия и десетте Божи заповеди, също си прав. Обаче именно онези общества от които идват десетте Божи заповеди(защото смея да твърдя подобни на тях заповеди и закони е имало и преди Моисей) са били сексуално задоволени и едновременно с това високо духовно извисени следвайки правилната форма на брак- полигамията.
Когато законово притиснеш сексуалността и превърнеш това в морални устои, оставяш мъжете незадоволени, след което настъпват тъмни векове на инквизиция(католическата) и робство(османското).
По този начин ти скопяваш мъжа. Аз съм християнин, но извращението си е извращение, без значение от коя религия идва. На базата на моногамията е измислен и феминизма, а от там и новите тенденции- истамбулски конвенции, стратегии за детето, педофилия и сатанизъм.
Робството е друга тема, която рядко някой засяга. Кой да се сети, че 100 години след отмяната на робството ще се окажем роби на шепа сатанисти, които управляват света? И кой да се сети, че си има тъпаци които освен за слуги и роби за друго не стават(циганите и black lives matter)?