Забравих да ви разкажа една история с мен и дядо ви Сорос, да видите кой ви управлява, какво е демокрация и кои са съвременните демократи /щото и аз бях заблуден, като вас/:
Навремето фондацията на Сорос "Отворено общество" имаше една кампания, да набира студенти, да ги праща да учат на запад, на издръжка на фондацията - безплатно /като в комунизма/. Заинтересувах се и реших да си опитам късмета - тогава и аз бях идеалист и вярвах в съществуването на Дядо Коледа и демокрацията.
Взех документи, които ми изпратиха с тест за попълване. Уж тест за интелигентност, но всъщност имаше въпроси с политически характер, за предишната система и предишната управа. Естествено, като лапнишаран /тогава/ написах все оплюващи неща, за предишния обществен строй, колко се радвам сега, как е свободно, как ние си избираме управниците и т.н. Имаше и въпроси, дали аз или някой от рода ми има нещо общо със старата власт. Писах, че не само нямам /баща ми умря, когато бях твърде млад/, но и ги оплюх едно хубаво, като багерист-демократ.
Кандидатствах заедно с един мой приятел и съученик, на който баща му беше 3-ти ранг в града по партийна линия, голяма клечка.
Какъв беше резултата:Мен не ме одобриха, а него да. Той не скри кой е бил баща му.
Ходи в САЩ и първо беше на бригада. Изкара лятото, но не му хареса там и се отказа да учи.
Извода:Фондацията на дядо ви Сорос подбираше изключително деца на бившите власт имащи, обезателно свързани с предишната власт. Реално в България тогава не е имало опозиция и е нямало кой друг да работи със западния колонизатор. Децата на бившите комунисти са днешните демократи - соросоидите. Всички онези политолози, които гледате по телевизията, всички онези юпита, студенти, които сега идват от запад, да ни оправят, са онези, за които ви говоря. Вероятно и аз щях да съм от тях, ако в теста не бях хвалил демокрацията, а комунизма. И най-вече трябваше от този тест да се разбере, че обичаш парите и богатството, да си склонен за пари на всякакви компромиси от принципи и идеологии - да си идеалния представител на колониалната администрация.