Дадох единия филм горе, ето ти и оригинала как се работи с "дарения" и акаунти на Навални.
VITAN, отново минавате във въздухарство. Сега пък казвате "акаунти", ами нали беше само един акаунт как така сега, след като ви посочих несъответствията, станаха изведнъж повече от един (понеже първите адреса 9 едва докарват до $30 милиарда ) та затова
От друга страна предполагам че разбирате (ако ли не това си е ваш проблем) "единия филм" не е доказателство за нищо, само адреса е, и точно той е доказателство понеже движението на койнтие през него, през времето, е "imutable" (ако знаете какво означава това технически). Като вие пак нещо не разбирате явно, никакви хакерски умения не ви трябват. Само малко логика, разбиране как да четете информацията през електронните адреси, което вия явно не можете да го направите, като в противен случай, нямаше да вярвате на такива глупости.
Какво и КОГА ще видим нещо от ваша теоретична милост?!
Ами вие не виждате понеже сте във форума само от година и си нямате друга работа освен да пишите глупости. Всъщност съм дал няколко ескперименти които съм правил и коитое вие не можете да ги намерите във форума пък камо ли да си ги обясните. Хайде сега понеже толкова много търсите видеа и разбирате конспирациите намерете тези коментари в които съм показал експерименти, а при положение че случайно не ги откриете значи има и конспирация против мен