Бъди по конкретен! За кои хора става въпрос, или просто го преписа от някъде?
Ей сега ще бъда по-конкретен:
Рубрика:
"Крадецът на винкели" 
Нали помниш баба ми, оная тинейджърка-ятак, дето помагала на партизаните, как е била инвалидизирана още в юношеска възраст заради детските си политически убеждения в сливенския женски затвор /стария затвор/ - сега музей, който май не работи или поне никой не посещава.
В същия този музей-затвор стоят бесилките на които са бесили тогавашната власт със закон инакомислещите политически - комунисти, социалисти и всички онези, които не са били съгласни с фашистката власт.
В затвора са били избесени, разстреляни, осакатени стотици, може би и хиляди.
В началото на 1944 г. САЩ карат българското правителство да обяви война на Германия, но те са били същите, като днешните фашисти-либерали, отказали са. Не само това, но няколко месеца преди
освобождението 9 септември 1944 г. от фашистката чума, през юли-август е било прието да се ловят партизани и ятаци, които са симпатизирали на Червената армия и Русия, като са обявили награда от
5 000 стари лева, за всяка донесена отрязана глава на такъв!Били са заплатени суми на 3 000 главорези по документи - държавни пари.
Следователно само за няколко месеца са били обезглавени над 3000 български граждани, противници на фашизма и евроатлантизма.
Спомних си как тук
Радико-краниста призова публично във форума, такива като мен да сте ги бесели по стълбовете в името на демокрацията и евроатлантизма, и задето не спазвам правата линия на общоприетата евроатлантическа-гейска риторика.
До ден днешен чакам някой като него да се осмели, да ме намери случайно и да ме провокира по подобен повод лице-в лице, да го обеся аз с връзката на обувката си и да го влача кът консервена кутия на кукеров ден по майдана, да го окича кът захвърлена мартеница на Стария бряст в центъра на Сливен, където са били избесени 120 сливенски хайдути.

Когато пристига Червената армия в България - О ЧУДО!

150 000 армия от българи-доброволци се присъединяват към нея.
Заедно тръгват към Берлин.
След освобождението е дошъл съдът на възмездието.
Всички онези, които са бесили и избивали политическите противници на фашизма, са били екзекутирани от т.н. Народен съд в един изкопан общ трап в Софийските гробища. Куршума и в трапа.
Всички онези платени главорези, включително и политиците издали заповед за убийството на българските граждани - антифашисти, са били положени в трапа съвсем законно.
Та
Мавзолей:
Ето ти подроностите. Това обяснява и много твоята омраза към комунисти, руснаци и т.н.
Ти си с фашистки корени и естествено ще защитиш родата си, която е трепала, бесила и инвалидизирала моята рода.
Останалите:
Калмука, Краниста, Горелката, особено последния - той е син на комунист, но е бил в конфликт с баща си, спори ле, баща му е вдигнал рамене от него - той от стремеж да се хареса на околните софийски пишлигари е станал русофоб, защото е било модерно тогава да си опозиция. Другите двама са просто едни тъпи системи.