Не думай, Радико, сериозно ли?
Тобо, някаква информацийка така, за този "кораб - майка" ? Щото совалките са къде-къде (20 години) след това строени...
Значи...изстрелва се ракетка, освобождавайки се от 9/10 от теглото си още в нашето орбитално пространство...доближава се до Луната и тутакси се превръща в "кораб-майка"...(баси майката)...
Защо "Не думай"
Винаги съм се стремял да бъда и обективен и да не накланям везната на фактите в еднста посока въз основа на някакви лични пристрастия.
Така и за "кораба майка"
От една двуместна лодка плуваща в панчаревското езеро до София може да бъде пуснат на вода един десетина килограмов "кораб майка" накойто да са качени няколко дрона от тия дето са по 20 -30 лева в Джъмбо и да подхвръкват и ксцат отново на "Кораба майка"
Това е просто въпрос на мащаб. Не трябва повек да се хваща за една дума и да и дава на тази дума една угодна само на неговата теза интерпретация.
Не мисля, че настоящия момент някой от нас може категорично да заяви:
Да кацнаха. Ил, не сигурен съм, че не са кацнали.
А и между другото:
Вече съм го споменавал в този форум, но твърди се, че два от най важните детайли за изпращането на хора на луната са дело на двама гениални Българи. Единият е съгражданин на Бат Ванко.