epwpixieq-1 като чукнеш на моето име ти излиза моят акаунт. Там можеш да видиш всички публикации. Там има интересни неща и резултати и снимки. За разлика от някои колеги които не могат да различат поялник от оксижен, но пък са летели в близката околоземна орбита със собственоръчно скована ракета (ако може да им се вярва изобщо).
Bat_Vanko, отне ми малко време да премина през всичките ваши публикации но не намерих препратки където вие лично показвате или обяснявате ( през видео ) процес или явление. Може ли да насочите лично мен, а и заинтересованите читатели по темата, към такива показателни коментари които сте правили и експерименти които показвате.
Лично за себе си, кокато говоря относно нещо което съм публикувал и мисля че е полезно за колегите, си правя труда да го намеря и да дам точния коментар, надявам се и вие да можете да направите това. В крайна сметка сте отделили толкова време относно осмисляне и писане на коментарите, така че малко допълнително време отделено да ги "представите" отново, да бъдат повторно разгледани и анализирани, визирайки вашия труд и разбирания, не би трябвало да е голям проблем за вас, а и за който и да е колега разбира се.