Абе човече мъничко и с промито и пробито мозъче, я се спри малко с глупостите, които ръсиш в тоя (глупав) форум. Кога си бил ТИ на бригада (като дата), къде си бил и какви са тия пари, които са ти плащали на ТЕБЕ за беритбата на прасковите, за които бълнуваш? Аман от такива посерковци като теб, които възхваляват онова гнусно безвремие, наричано социализъм. Да те "светна" само, че до 20 годишната си възраст съм живял точно в него, минал съм камара бригади за какво ли не и освен ангария, друго не съм видял. За цял изработен месец "по желание" (юли или август) съм си изработил "цели" 20 лева и някакви стотинки за бране на домати, сеч на храсти и работа в консервен завод (в Пазарджик) без почивен ден (1987 година). Е, я сподели ТИ къде поработи за тия 250 лева и в коя година, щото като ти чета глупостите се чудя ОТКЪДЕ се пръкват такива калеши като теб да говорят глупости безчет, безкрай, че и си вярват...
Пфууу, бах то'о форум, мирише на ватници от североизтока, които обаче не щат да отидат да живеят в "рая" на Земята (Русия или СССР, според предпочитанията), ами си седят тук на 'арното и ми 'фалят оная загнила територия, дето уж е 1/6 от земната суша, пък никой не напира да се заселва в нея... Смешник...
Дядка, какво си запалил моторетката, истината боли, нали?
Това, че ти си взимал по бригадите по 20 лв. и са те карали да кастриш тръни и клони, означава, че още тогава си бил неблагонадежден - мързелив и некадърен. И тези 20 лв. са ти били много, като ти чета глупавия коментар. Навремето такива, като тебе ги пращаха трудоваци, щото за нищо не ставаха - да чукат камъни там, като не умеят друго. И ако и това не можеха ги хвърляха в контейнера за брак и отиваха за претопяване.
Явно други са взимали по 120-140 лв., а ти по 20 лв. Всичко зависеше каква работа вършиш и колко. Помня навремето кипеше луда работа на летището. Товареха се денонощно самолети с праскови за Източна и Западна Европа. Тези, които работеха там товарачи изкарваха по 700-800 лв. на месец, докато на
juliang майка му е получавала 150 лв. в библиотеката.
Помня още, че нормата ни беше 40-50 касетки праскови на ден. Така работихме ние и днес работим така. Който го е можел преди, го може и сега. Както ти текне водата в началото, така върви цял живот, няма значение дали е социализъм или капитализъм.
Ей тоя Рептил Сорос и на дядките им изпил мозъка.
Както казах, частника съсипа комунистическите градини. Гледа ги на парче, непрофесионално и малкото, което има е на изживяване.