Какви видове те гонят бе Светльо. Сталактитите и сталагмитите не са живи същества не прехвърляй нещата като Монтанар. Това са наслагвания от калциев карбонат които изглеждат ей така: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82
Еволюционната теория няма нищо общо със съществуването им и те продалжават да правят на пух и прах цялата ти доктрина. А и тива, че еволюционната теория е грешна не е доказателство за правотата на доктрината ти.
Позагледай се в тези 7 епизода, там ще откриеш нещо и за твоите сталактити, като например това, че самото образуване на гранитната скала е абсолютна мистерия. Има някакъв елемент вътре, който при по- висока температура се разпада, та не знаят как така тези скали в началото са били горещи? Аз не съм учен, не запомних детайлите, но не беше толкова просто както го казвам тук. За трети път споменавам лунният прах, който има равни права с твоите пръстени и на края астрофизиците се напъват да мислят тъмни и бели материи, за да обяснят защо галактиките са спирали, а не концентрични пръстени както е, да речем астероидният пояс. И на края, нещата с взаимодействието между вулкани, корозия и отдаването на топлина от Земята към космоса през вулканите не вървят добре. Установено е, че вътрешността на Земята отдавна е трябвало да е изстинала, а корозията да е потопила под водата всичката суха земя на която живеем. И още много такива. Не мога да ти намеря източници защото съм го чел из книгите през годините, но тези, които ги пишат посочват винаги по няколко както си му е ред.