Витане, протестант съм от поне 30 години, учих три години богословие и ме изгониха за непристойно поведение, като не ми казаха в какво се състои то, водил съм богословски спорове и дискусии и с привърженици на Ванга, и с привърженици на Дан Браун, и с бяло братство, вегани, още мастити окултисти, медиуми, екстрасенси и съзвездия начетени и велики хора. Вервай ми наслушал съм се и съм се нагледал на всичко. Както в преден пост казах, когато си сляп за очевидното и виртуоз да намираш под вола теле и да успяваш да вадиш вода от 99 неизкопани кладенеца, не си за мен. За мен са тези дето виждат очевидното и предполагат за това дето не се вижда. Библията е четиво изпитано през вековете и удържало проверката на времето. Ако имаше Библия на Тангра, или българска Библия, щях да съм тангринист изповядващ български бог, ама няма. Ако имаше по- смислени евангелия от тези четирите, каноничните, щях лично да си ги добавя към моята библия. Относно стария завет, приемам макавейските книги, донякъде приемам книгата на Енох, донякъде и всички останали православни не прибавени към протестантската Библия книги и това ми е предела. Прераждане няма, астрални езотерични идиотщини няма, а и да има не ме касаят, свещени предмети има когато си втълпиш, че са свещени, какво друго? Аа! Разните му сатанински ритуали ти въздействат когато им се вържеш и им повярваш, тоест плацебо. Та това е. За теб клише, за мен факти.
А що се отнася до Путин, ако Путин не умееше да омайва евреи, Русия отдавна да е станала като една от бившите комунистически страни, а Путин няма как да омайва евреи ако самия той не е евреин, защото те не се лъжат лесно! И Путин преди 2016 бяха 4 двойника, но убиха единия и сега са трима. 50% притежава и управлява руската мафия, останалото се дели между още 3 групировки и всичките тези някак се разбират и диктуват на Путин как да се държи и какво къде да говори. Кой от тези тримата е оригинала не е много ясно, не е ясно и дали не е точно той убития, защото поне един от двойниците му не знае немски. Надявам се този отговор да те устройва.