Прави ми впечатление, че постоянно налагаш мнение за стандарт с някакви коли. За твоята възраст ми се струва инфантилно. Подобни дискусии за коли слушам от пуберите. Та аз дори тия марки и модели не съм ги чувал и не знам какво представляват - представяш ли си колко съм изостанал, пък и колко нещастен съм бил явно .
Не си мисли, че това което е много престижно за теб, ще е толкова и за останалите..
А представяш ли си че нещо дето за теб е "показуха" (няма как да не разбираш какво искам да кажа
) за други е просто ежедневие. Човека му трябва този инструмент, точно както на мен ми трябваше виноверт от синята серия на Бош, а не Райдер на 1/3 от цената. Не че съм идиот, не че ме бият парите през лицето, не че искам да го извадя и да го сложа на масата в заведението... просто си направих сметката, че за 3-те години гаранция (включително и за батерията) аз ще съм си избил "набутването" в "маркова" техника. Не че тоя винтоверт ще ми пуща банкноти през отвора за зареждане, просто аз знам колко струва моето време, и съм готов да си купя време, влагайки пари в това оборудване.
Не си мисли че не съм преровил други оферти. Но просто инвестицията в Милуоки ми се вижда прекомерна (т.е. не знам дали икономисаното време ще покрие тази инвестиция). За "Фестул" няма да отварям въобще дума... Намерих изделие, което ме удовлетворява. И идва един и почва да ми обяснява, че съм някъв "турбо-г*зар" щот си купувам син Бш, като можех да си върша работата с Райдер... или поне да беше зелен Бош...
Така по-обяснимо ли ти звучи? Или да се опитвам да ти го обяснявам с риболовно оборудване, или с комютърни компоненти, само и само да избегнем автомобилите...
Щото ако седна да ти обяснвам защо горелките с които аз се занимавам и сервизирам са по-добри от конкурентните, съвсем ще оцапаме свещите (пак автомобилен жаргон... къв съм гаден, вероятно не разбираш за какво говоря).
Не мога да се чувствам нещастен, защо нямам Тесла, като някакъв тиквеник, който станал роб на някакво желязо. Същото ще си помисли и той за моите предпочитания, но това искам да ти кажа, не Теслите са критерий за щастлив живот и няма как, това че са американски и аз сега да се изпразня от кеф.
Никой няма идея да те накара да се чувстваш нещастен. Просто приеми, че за някои хора Теслата е оправдана инвестиция, а не опит да се изфукат пред някой. Човека за който говоря ми е набор, с него вече гоним 60-така и ако мислиш че ни трябва кола да сваляме п*чета, си мнооого далеч от реалността
Тоест... няма как да разбереш че този въпрос нас вече не ни вълнува, ама ич...
За мен по-важно е да имаме у нас истинска демокрация, а това ще рече къш колонизатора от тук - вън. Нека си върнем суверенитета и сами да решаваме, кое е по-добро за нас, а не някакви си американци, с които нямам нито генетична, нито културна, нито емоционална връзка, да ми диктуват какво ще правя у нас.
Не става, няма как да стане. Как да кажеш "къш" на Сименс, Интел, Самсунг? Не сме достатъчно праснали, за да можем да избираме. Ако имаш съмнения - виж на глобуса колко място заемаме. гадно е, ма ... това е реалността.
Волга, която харчела колкото един ТИР - хахахахаааааа
Пак прочети какво съм написал. Не е ли вярно? Щото ще се изненадаш, но един ТИР харчи около 30/100.