Официалния сайт за обществени поръчки на РФ. Можеш да се запознаеш кой е пуснал поръчката и да видиш втора точка от поръчката. Сигурен съм че руския ти е достатъчно добър за да си го преведеш. Можеш и да сметнеш за 48 милиона рубли колко теста могат да се закупят...
Или и този източник е недостоверен?
И кажи що и Шойгу и Лавров са на 10 метра от Путин? Аре, западняците ясно, ма от своите да се дистанцира така видимо...
Да ти кажа, това твоето е дребнавост. Аз не обръщам внимание на такива дребни неща. Какво значение има кой откъде си купил маса, кола и т.н.?
Не ми се губи време сега да вземем и да дискутирам, от Италия е поръчана тази маса или от Япония.
Как сега да ти кажа, защо Шойгу седял на 7-8 м от Путин. Ами причините могат да са най-различни. Може там само да е имало стол, щото видно това е работна маса и обикновено когато се договарят дипломати и специалисти от много области, страните сядат една срещу друга.
Аз гледам политиката, "ни мъ интирисува" кой какъв костюм носи, кой го е било страх от вируси или каква му била масата. Само траверсите са ми интересни с широките халки.
Оня ден Бай Дън пръдна позорно на една среща в САЩ. То остави, че беше звучно, като ръждясали панти на стара врата, но и замириса
. Една курва от обкръжението му направо я заболя носа от миризмата. Дай сега и аз като тебе, да си губя времето с такива дребнавости.
... че и ме караш да ти уйдисвам... не ме търси за такива работи. Просто исках да ти покажа, как е въздействала върху теб пропагандата, щото нали се мислиш за мислещ.
Нека бъдем обективни и демократични. Нали си наясно, че подобен разговор не би бил възможен в официална медия. Ако се появи един такъв като мен в такова предаване, означава да уволнят цялата телевизия - как ще допуснат такъв език да държи някой срещу началника. Но както виждате тук във форума Глобал модератора уж комунист, а спазва законите, гражданите свободно да изразяват политическите си възгледи, разбира се без да се насажда религиозна и етническа омраза.
Тук във форума има един който постоянно го прави, а аз съм прекалено търпелив. Още малко ще го трая.
Ще дам позитивния пример:
Колегата krasis е будист, уведомил ни е. Не съм го чул да хули християните и българския етнос. Не съм чул някой да хули будистите. Но редовно под прикрита форма на разговор тук един супер нахалник си позволява да насажда етническа и религиозна омраза, той уж живее в България, но не се счита за българин, хули българите, нарича ги фашисти - още малко ще го изтрая!
България винаги е била мултиетническа държава и е била пример за етническия мир. Аз имам приятели албанци, турци, руснаци, каракачани, евреи - досега никой не е правил опит да ме засегне, говорим си открито по всички теми, съвсем демократично, няма крито-покрито.