Bat_Vanko евала! много елегантен пример за алабала софистика.
Вкарваш квантовото заплитане и го ползваш както ти изнася ама има някой проблеми .....
Да има квантово заплитане но то касае единствено и само информация и при отчитането му това състояние изчезва и не оказва никакво влияние на енергетичните нива на частиците. Демек няма никаква връзка с бариониката(енергетиката)
Монти, не знам за алабалистиката, но това твоето е "лопане на празни менци". Всеки който попиташ ще ти каже че дали има или няма енергетика зависи от процеса по който става промяната на състоянието. Аз ти казах какъв е процеса при формиране на частиците и предаването на информацията. Но никой не чу какъв според "традиционната наука" е процеса на квантовто заплитане. И най важното - ти знаеш ли го или ей така просто си спориш колкото шум да се вдига.
Това ми звучи като малко бременна жена ..... а и помня че някой беше пенясал да доказва че пръднята е неподвижна и ми разтягаше локуми за М.М. експеримента .....
Монти ти правиш ли разлика между "абсолютна" и "относително" неподвижна среда. За експеримента на Морли се говори за "абсолютно" неподвижна среда и се констатира че етера е неподвижен спрямо Земята. Как няма да е неподвижен като той се движи заедно със Земята.
Чакай сега тук една камара работи не пасват ..... при квантовото заплитане имаме УЖ мигновенно споделяне на информация а ти твърдиш друго ..... ае определи се - бременна ли е или не е?! Или е само е*ана?!
Монти да ти го обясня като за прост програмист - кое според тебе ще се предава и създава по лесно, писмо с обем 1 Mbit или писмо с обем 1 bit. Не само предаването но и време за формиране на частицата си иска. Ферщеен!
Offf, направо онемях! Още преди монти да напише, мислех да ви кажа, уважаеми етеристи, да си сверите часовниците до една позиция! Така, на кого по напред да се опонира? Предавам се!!
Бат Мишо, традиционната наука направи адронни колайдери за милиарди евро за да изследва частици хиляди пъти по големи от тези на етера и пак не може да ги опознае, как тогава ние обикновените ентусиати да можем да си сверим часовниците до единна позиция. Криво стой но право съди...