Седиш си в апартамента в Москва, снимаш си образователни видеа за канала ти в Ютуб, и изведнъж на вратата се появява не кой да е, а цял подполковник от следствените служби (що не е в Донбас да се сражава не е ясно ) и ти иска обяснение как така си имал наглостта да кръстиш видеото си "Смяна на системата". Бил се бил обидли някакъв гражданин на Москва от този призив и счел че това си е чиста форма на екстремизъм. Подал сигнал в слдствения комитет и се правела проверка...
И тоя дет си снима видеата не е кой да е, а член на Комунистическата партия на РФ, кандидат-член на ЦК на КПРФ, депутат в Думата на РФ.
Много лоши тия комунисти, ей... и тогавашните, и сегашните. И българските, и руските.
https://www.youtube.com/v/bkXp5bZuH0c
Устискайте първите 30 секунди, същността е след това...
Гледам напоследък взе да пускаш много видеа.
"Присмял се хърбел на щърбел"
VITAN по едно време много ти пречеше с неговите видеа, прихванал си нещо.
Та като спомена комунисти, рядко си споменавал това определение, знаеш ли и можеш ли да дадеш определение, що е туй комунист, особено в съвременен вариант?
А пък щом има комунисти, нали знаеш от историята, техните опоненти са фашисти. Т.е. тези, които са против тия комунисти, те задължително са фашисти.
И ще кажеш - не е вярно, измисляш си, пропагандираш.
Трябва ли сега да залея темата с укрофашистите, с техните обреди, за действията са толкова много, че няма да ми стигне времето - само вчера започнаха да обстрелват с ракети центровете на два града с ракети и загинаха над 60 мирни граждани. Целта им е да убият колкото се може мирни граждани.
А пък тия дето са на тяхна страна и ги въоръжават и тия дето ги защитават, тях ти как ги наричаш?
Аз съм тук на поста си, в качеството си на антифашист и няма да им дам да дишат котилото им мръсно-фашистк, заразата им мръсна, верицата им мръсна, колкото и да са те, ако решат да сеят фашистка пропаганда. А упоритостта ми е пословична.