Ето кьде ще са следващите удари на HAARP (според руски източници)
https://blitz.bg/svyat/strashna-prognoza-ot-geofizitsi-za-sledvashchite-5-godini-i-zemetreseniyata-po-sveta-karta_news936572.html
Чудно ми е само защо руснаците не помолят всемогьщия HAARP да ги премести малко по на север, тъкмо няма да газят блата лятото.
Явно 2-3 метра не са проблем, както става ясно в Турция, ще се понапънат харпаджиите и ще станат няколко км.
Ще се понапънат повече и... готово.
Къде видя в тая статия да се споменава ХХААРП?
Нещо си съ екзалтирал пак на либерална основа.
Остави това, ами тъй тъй си кацнал тука, вчера си мислих за тебе загрижен, викам си:
Бабата сега като вземе да ги яде тия бутчета от скакалци и люспите от крилата им, крила на бръмбари и хлебарки, стрити и сушени на лунна светлина, като вземат да втасват в червата ти, ще вземе да се оригва на насекоми, да му се повдига - неприятна работа.
Знам, знам че няма да ти е добре, но в името на демокрацията ще преглъщаш, ако се наложи и друго ще проядеш, ама за това ще стане въпрос по-късно.
Ако навремето д-р Ментегеле беше одрал на баба ти кожата и да я изсуши на простира, после да облицоват с нея фашистите седалката на някой луксозен мерцедес, мисля нямаше да бъдеш толкова лоялен с Четвъртия райх, наследника на Третия райх.
Като вземат кожата, щото те много обичали да дерат хората, като лисици, останките от тялото го хвърляли в доменните пещи на Освиенцим и подобните му.
Впрочем СЕГА във фашистка Украйна се правят подобни неща, но с деца. Взимат ги, карат ги в един медицински център, преглеждат ги на първия етаж, а на втория започват да ги разфасоват, да им взимат органите, останките изхвърлят и заравят на боклука.
Имам видео с очевидец - украински войник за тия събудили се от дълбок сън фашистки деяния в ден днешен. Ако има интерес, ще ви го пусна?