За мен няма никакво съмнение, че САЩ са най-големите терористи живели някога на планетата Земя. Освен войни, земетресения и хвърляне на ядрени оръжия, преврати и смяна на политически режими, политически гонение и налагане на наказания без доказателства, те са и най-големите крадци и измамници.
Освен, че ни взеха парите за някакви самолети с явни признаци, че никога няма да ни произведат, те взеха и парите на Турция, преди да им направят земетресението, за самолети Ф35, които турците платиха и вчера им заявиха, че нито ще им дадат самолети, нито ще им върнат парите.
По същия начин откраднаха парите на руски физ. лица, които са инвестирали на запада и щели да ги дават на техните военни компании, като цена на оръжия, които били предназначени за Украйна и нейния президент - наркоман в много тежка форма и напълно неадекватен. Аз дори си мисля, че само кожата е негова, а вътре има някакъв робот.
А кражбите им от петролните кладенци в Сирия продължават вече години след тяхната инвазия, като ги охраняват с въоръжените си сили на територията на чуждата държава.
Потресен съм от тази демокрация, изумен съм от наглостта и нахалството им въобще да споменават тая дума.