VITAN, стига сте писали глупости относно HAARP. Това е съоръжение за изследване на йоносферни процеси.
Това съоръжение изпървом е било като "плазмена запалка" за йоносферата, за да спира ядрените бойни глави на СССР.
Но при положение, че т.н. Сатана (т.е. Воевода) стартира и при ядрен взрив наоколо без проблем, от противоракетната функция бързо се отказват.
И както интернет е възникнал, като американски военен проект и винаги си е оставал такъв,
така и HAARP.
Ако ме помолиш, вероятно ще ми се откъсне да потроша 2 часа да ти намеря една книга (файл) за HAARP, на руски, писана на сериозно научно и историческо ниво.
И понеже не ми се троши нито толкова време, нито да ти търся ценни видеа, от мен толкова (нямам зор да доказвам на никого нищо):
HAARP – оружие судного дня
http://csef.ru/ru/oborona-i-bezopasnost/direction-topics/haarp-oruzhie-sudnogo-dnya-1314?ysclid=le5ogu9dfy695365247Цитат за "загрявка":
Специально для тех, кто сомневается, как воздействия HAARP на ионосферу могут повлечь за собой катастрофические последствия в виде тайфунов, цунами и землетрясений, доктор Денис Пападопуло, профессор физики в университете Мэриленда, рассказывает:
«…
в 1983 году я сканировал поверхность Земли в поисках нефти радиолучами мощностью всего 30 ватт. Я нашёл 36 месторождений нефти на территории девяти штатов с точностью 100 процентов. И все это благодаря тому, что
каждый слой Земли имеет уникальную свою частоту, которая резонирует при воздействии на него электромагнитными волнами . То есть, вы можете уверенно говорить, что определённая частота соответствует определённой породе (газ, нефть итд.). Это можно сравнить со струнами рояля, которые резонируют в такт частоте, которой соответствуют (речь идет о 30 ваттах. Ред!). Представьте теперь, что мощность ХААРП миллиарды ватт, которые можно посылать на Землю из ионосферы. Воздействия такой силы могут вызвать сильнейшие землетрясения»...
Това по-горе линка >> малко тема за размисъл (линковете са стари, а Youtube факт-чекърите не спят).
Във форума си има и специална нишка на тема HAARP. Ако някой иска да прави контра-реконтра-чекмеджеконтра >> е те там...