Това наистина ме плаши:
В момента САЩ и техния 52-ри щат Израел извършват геноцид над мирното палестинско население в концлагера - Ивицата газа. Спрени са тока, водата, храната, въздуха и т.н. на над 2,5 мил. души, колкото 2 Софии. И всичко това с одобрението на Европейската комисия с началника й Урсула фор де Лайнян.
Тази комисия подкрепи прилагането на фашизъм над едно мирно население. Не се съобразяват с права на човека, с конвенции които са подписали, а ги тълкуват избирателно, превратно, и следят тяхното спазване само от други, не и когато те, които са потомствени главорези и убийци, прилагат над мирно население.
Много ме ядоса журналиста Тома Томов, който се ползваше с уважение и респект от мен. Разжалвам респекта над тоя мръсен соросоид, който явно е взимал пари, като интервюира известни американски особи. Той каза следната лъжа:
- САЩ винаги са искали мирно решаване на палестинския въпрос.
Защо тогава изпратиха 2 самолетоносача, къде им е мирният план за мир, защо дават оръжия на Израел да избиват мирните жители, а господин лъжец долен?
Вчера евреите са хвърлили над 36 000 снаряда по концлагер и над 45 000 тона взривни вещества.
Обстрелвали са мирните жители с авиация, също както САЩ бомбардираха София през 43-44 г.
Президента Ердоган направи изказване по този въпрос, което по нашите мръсно, долни, фашистки телевизии не показаха.
Представете си каква наглост:
Исторически арабите са приютили подложения на геноцид еврейски народ, като са им дали подслон и убежище в земите на палестинците. Тези обаче приютени гости - евреите, решили че могат да заграбят дома на хазяите си и го направили, дори водили няколко войни, за да заграбват териториите им, а самият хазяин - палестинския народ са го наврели в кучи гъС, в два анклава - концлагери, които да нямат връзка един с друг и с ограда висока 30 м, 24 от които под земята, за да не могат да копаят тунели под нея. Освен това тази стена е оборудвана с десетки хиляди сензори и камери. Тя е произведение на изкуството и техниката.
САЩ и неговите сателити ЕС, в т.ч. и България са терористи и фашисти, защото методите им са такива.
Те подкрепят нашественици, които заграбиха чужда земя. Те са расисти. Не уважава другите религии, цялата им харта за правата на човека е една бутафория и долно лицемерие.
Скоро време ще изритаме тая фашитска сган от управлението на държавата ми - мръсни долни фашаги.