Президента на Украйна изпълнява задълженията си до встъпване в длъжност на неговия заместник. А изобри за президент не могат да се проведат в момента, тъй като някои региони на Украйна са окупирани от некви диваци, и жителите на тези региони не могат свободно да изразят волята си. Така че избори ще има, когато на цялата територия на Украйна е възможно да се проведат такива.
Сори, жужето е виновно, да е мислило
А зеленото жуже не го обсъждай много какво е. Гледай го какво прави, и как бива приет по целия свят. За разлика от едно друго жуже, де има смелост да се появи само в Пекин и в Минск...
Но простено ти е де... щом доказваш че жужето е наркоман с кадри с Ал Пачино, какво чудно има че не знаеш докога е мандата на украинския президент...
А за снимката... има едно копче F12 на клавиатурата... с него се правят магии. Ама истински, като едновремешние магьосници, а не като сегашните мерлин-и...
А виждам, че си се изказал като специалист по конситуционно право на Усрайна... викаш разбираш от всичко, от микроелектроника, до макроикономика
Ами Ал Пачино ми каза, че мандата на наркомана бил до 21.05.2024г. или до 21 май тая година
След което говорителя на радата поема президентските пълномощия и насрочва дата за нови избори. Така че джуджето наркоман вече е господин никой и това си личи наистина по посрещането му по целия свят
Така че тая простотия, дето си я написал, че ще изпълнява задълженията си до встъпване в длъжност на неговия заместник... нема нищо общо с истината
А колкото до пътешествията за просия на наркомана, я си припомни първите три месеца дали "извънземното" излизаше от дупката където се беше скрил
Всичките му изявления бяха на зелен екран, докато Ердоган не му каза, че Путин няма да го убива
Защото на Путин не му трябва мъченик, трябва му някой който да "опере пешкира" накрая. Да има някой който да бъде съден демек, или да се застреля като Хитлер
И колкото повече се бавят преговорите, толкова повече такива картинки ще има:
https://t.me/sanya_florida/17629 Като споменах Телеграм-а, можеш ли да ми обясниш по-подробно как се прави магията със снимките?
Разбрах, че това не било лъжица за всяка уста, само хиперинтелигентни суперспециалисти можели да го правят.
Много ти се моля да ми покажеш как се прави Също така може да броиш и тук ако си нямаш работа: