Правят го, и аз не им преча, не призовавам да ги вкарат в концлагер или да ги държат на хапчета. Макар че за мен те са болни хора, или още по-лошото - продажници.
Никой не е пращал в концлагери педалите на които си се взел в защита. По времето на соца имаше много български педали, които бяха в елитните среди. Никой нищо не им е правил. Просто беше забранена пропагандата, за да не се развращават малолетни и непълнолетни. Защото
педерастията е заразна, като простотията и либерастията, която е олицитворение на първите две. Продажници са тези, които извършват държавна измята, като ката ден ходят в някои посолства да им дават указания, какъв курс политика да поддържа. В момента се подготвя законопроект по аналогия на американския за чуждестранните агенти. С техните камъни по техните глави ще има.
Конституцията повелява човек да е свободен в действията си, независимо дали са лични или публични. Има свобода на словото, дори и тя да не се харесва на останлата или преобладаващата част от обществото. Телевизията е търговско дружество и е нейна лична работа какво ще редава и какво не. Защото това е СВОБОДА. Няма как да се хареса на всички. Особено на назадничави натури като теб.
Конституцията повелява свободи в рамките на законите, не абсолютни и не такива, които противоречат на морала и добрите нрави в обществото.
Свобода на словото има само на приказки, колкото имаше през соца диктатура на пролетариата. Всички видяхме по времето на Тръмп, каква цензура имаше и продължава да има в САЩ. У нас тя има застрашителни размери - цензура +
проамериканска пропаганда и
прорусофобска. Да си забелязал по наша централна медия да се правят русофилски репортажи? Ако някъде някой се изпусне, то водещия незабавно го атакува и започва полемика, както с изопачаване на историята, така и те замерят с евроатлантически ценности.
Това дали една медия е частна или държавна, не рефлектира върху нейното направление в политиката. Има регулаторен държавен орган, който официално и също НЕофициално могат да ти дадат такова направление. В противен случай ще ти отнемат лицензията на медия и ще фалира тази медия. Дадох ти живия пример с моя интернет доставчик: наредили им от ДАНС неофициално, да блокират множество руски сайтове - ето това е цензурата по време на демокрация. Частници са, но са били заплашени с отнемането на лиценза. Резултата е, че са ми ограничили правото на СВОБОДА - точно тая, за която ти тръбиш, че съществувала.
Педерастията не е болест дори и в обичаната от теб Русия. Точно както русофобията не е болест, но е смущаваща за околните... А за "сурвакането" има член в Наказателния кодекс.
Виждам живо се интересуваш от тази мода. Аз лично не съм забелязал такива индивиди да се разхождат по улиците, но и да се разходжат - това си е тяхно лично извращение. Защото те са точно толкова свободни, колкото ония, развяващи съвецки знамена по площадите.
Разобличаваш нещо, което огромна част от населението вече е приело. Това че ти скачаш два боя като видиш такова нещо, говори само за твоята закостенялост.
Педерастията е била болест - душевна много време в медицинската теория. След като се е появила либералната идеология и заедно с нея прокарването на тезисите на ционските "мъдреци" за разпространение на педерастията и разврата при гоите, тя е премахната от учабниците, като психическа и душевна болест. Целта е пак политика, която наблюдаваме днес предимно в западния свят. Зараза предназначена за съкращение на населението от каквато нашия народ няма никаква нужда. Боли мъ газъ дали в САЩ всички щели да се превърнат в педерази - да мрат поголовно ако щат, интересува ме тази зараза да не се разпространява у нас.
Както казах - всеки със своето психическо отклонение. Бъди щастлив и се чувствай СВОБОДЕН да бъдещ съпричастен на който си пожелаеш. Но бъди така добър да бъдеш толерантен и към тези, които не споделят изцяло твоите предпочитания, или имат такива, които ти не одобряваш. Така е прието в едно общество.
Като те слушам и съпостявам с украинците имам чувството, че американската неолиберална пропаганда е употребила върху вас някаква много силно действащо душевно упойващо вещество. Вероятно в сайтовете в които се ровиш, там където русофобията зашкалва, употребяват някаква съвременна технология за зомбиране. Опазил ме Господ от това.
Не мога да бъда толерантен по вапроси, които вредят на обществото. Хилядолетна е историята на България, дори вчера гледах една чешма в Габрово по-възрастна от САЩ, те сега ни натрапват тяхната джендър-идеология насила. Назначават ни някакви обучени в техните школи политици - пета колона, която има за цел да наложи тяхното законодателство, за да превърнат народа ни в такива, каквито те си искат. Но народа това съм аз. А такива като мен са повече от 80% от населението. Такива като теб са под 20%. Разбираш ли, че малцинството налага идеологии на мнозинството?
Не, няма да излеза на митинг против точно тая война, не съм ходил и няма да отида и на гей парад. За мен и двете са еднакво сбъркани като цели.
А на войната в Югославия, Ирак, Либия, Сирия излезе ли на митинг?
Ти на гей паради не си ходил, но се надуваш тука за защитата на подобни мероприятия. Нашият народ е консервативен. Обществото ни няма нужда от такава пропаганда с паради. Педерасти е имало и ще има, но трябва да се приеме закон, както в Русия - забрана за пропагандирането и тежки наказания.
Ще дойде време помни ми думата палачинката ще се обърне на страната, която аз говоря. Процесът е запуснат. Или ще живееш с новите правила, или си търси място под слънцето другаде при неолибералните зомбита.