Ако не вярваш на мен, повярвай поне на Пригожин
Добре де, да му вярвам на Пригожин, но хайде да тогава, когато не играе в Балшой театър?
Ти чувал ли си някъде в историята на света преврататджия да обяви предварително /обикновено това е най-голямата му тайна
/, че напада военно ведомство на висшия офицерски състав и те го чакат с вдигнати ръце без да се противопоставят, водят разговор пред камера, като заснемане на филм в Холивуд, после обявява че тръгва към столицата с колона въоръжени съпреврататджии - затворници, никой не го спира на пътя с малко фоерверки за декор и за капак се договарят - простено му е, все едно нищо не е станало, а държавния глава говори принципно за "превратаджии и предатели", обаче без да назовава страна и имена и не можеш да разбереш за кой/кои говори. После баш превратаджията отива на среща в Москва.
Еми извинявай, но не само не съм наивен, ами и не съм усещал летящи майски бръмбари около главата си.
Ся ако твоята е кошер от бръмбари, моите съболезнования - не мога да ти помогна.
Докато не престанеш да четеш тия сайтове и да включиш сам мисловната си дейност, по-зле ще става при теб.