Израел вече съперничи на САЩ по тероризъм и заедно те си поделят първото място в света за най-терористичните държави.
Излъгаха, че Хамаз са клали бебета, това беше пропаганда и се възмутиха, че взели заложници, а те сега избиха за 10 дни над 1 000 деца в Концлагера Газа и взеха цялото население от 2 мил от които половината под 17 г. възраст, за заложници, като ги морят от жажда, глад и бомбардират с артилерия и изтребители. Провежда се етническо прочистване. Евреите правят това, което правеше Хитлер с тях на народа който им е дал подслон.
Възмутен съм от тия западни фашистки ценности, които ми набутва тук постоянно
Михаил Кузмов, който по преме на соца е чесал пъпа в Института по изобретенията. Не знам колко изобретения е правил на месец, че да оправдае заплатата си. Сега плюе по комунистите, които му дали такава айлячийска работа тогава, вместо да го накарат да чука камъни, както Тесла е чукал в САЩ.

Другия пък военен пенсионер, той си знае кой е, крайно съм възмутен от него, да плюе така по Русия и руския народ, а неговото оръдие на труда с което е взел пенсия било Руска гаубица. Ако не е било тая руска гаубица той сега нямаше да е пенсионер.
Учудвам се на тъпите му доводи, че мразел руснаците щото не правили Мерцедеси. Това е все едно да се сърдиш на майка си и баща си, че били бедни.
А
Горелката е един голям лъжец!
Той се направи на репресиран по време на соца. Оплака се, че тогава бачкал в завод, а сега къде бачка?
Той бачка при хлебарки, миризми и сажди.
Путин му виновен за това, Путин...отчасти и
EDM electronics комуниста....

Най-смешното и забавното, което е казвал някога е че бил "гражданин на света".