1. За стотен път го казвам - на международно признатата територия на Русия няма чуждестранни войски.
2. Сам намекваш, че Русия евентуално подготвя и се стреми да въвлече и България в конфликта.
3. За теб обаче вероятно е тайна, че СССР щеше да престане да съществува без помощта на същите тия САЩ и Великобритания преди 80 години. Също така паметта ти услужливо скрива факта, че преди 30 години отново САЩ и Запада помагаха на разпадащите се остатъци от СССР да не влезнат в някакъв гладомор и революция...
4. На паметника на американските летци не пише "от признателния български народ". Всъщност съм сигурен че изобщо не знаеш какво пише на него. Най-малкото щото е написан на непонятен на теб език.
5. Ще е хубаво да прочетеш кой финансира и кой дарява този паметник.
6. Също така е добре да се сетиш на кой сме съюзник по време на тези бомбардировки.
7.Съвтска подводница потапя и български кораб, при който загиват стотици души.
8. Типично мухонасрански начин на пропаганда. Затова продължавам да твърдя - може да не си комунист, но си попил от тях най-отвратителните начини на пропаганда. За съжаление тук не ти е детската градина - тук са се събрали хора, които са успели да издържат на десетилетия "промиване на мозъци" и имаме имунитет. Елементарните копейковски похвати с поватряне до припадък на едни и същи ЛЪЖИ тук не вършат работа.
9. https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/a-60589534
С тази държава ли се гордееш? 206 човека държат цялата нация в окупация и подчинение... Не те ли е срам от сънародниците ти? Сещаш се че само агитката на Левски може да разпердушини такава военна част...
10. Точно такива копейки като теб постоянно нагнетяват ситуацията в България.
11. И не мога да го разбера тоя Путин... уж целия свят воюва с него съвсем открито и без да се крие, обаче тъпо и упорито продължава да продава и нефт и газ на тия гадни западняци... да земе да им врътне кранчето и да ги гледа как им умира икономиката ...
1. То не е и необходимо да ми казваш, и в САЩ няма. Разликата е тази, че около границите й е струпана военна ракетна инфраструктура, каквато се подготвяше в Украйна и беше унищожена още първите дни на СВО. Представи си ако руски ракети бяха разположени около американските граници?
2. Не намеквам, че Русия се стреми да въвлече България в конфликта, тъкмо обратното, че САЩ ни въвличат в тази война.
3. Всичко това е лъжа и твоя измислица. В този смисъл може да се каже, че по време на гражданската война Русия оказва военна помощ на САЩ с флота си, като патрулира и пази, да не се намесят други държави, докато трае конфликта. Да се счита ли, че русия спаси САЩ?
4. Без значение е какво пише на паметника, каквото и да е то правото му да стои там е много по-малко от правото на паметника на руската армия. Но аршина е двоен - ЗА СЕГА. След време паметника ще се върне на мястото му, а виновните ще бъдат наказани.
5. Не само, че не е важно кой финансира и кой дарява този паметник, той е срам и позор за българина да го има - хора, които са избивали българи, да им издигнем паметник.
6. Тогава и сега сме съюзници на едни и същи фашисти. Както тогава, така и сега те ще бъдат поставени на място със сила. Само боя е решение на такива проблеми - нямат друго решение. Бой до убиване и то...
7. Не ми е известен такъв факт и подробности. Но току-така не се потапя кораб без причина. Ако този кораб е застанал на пътя на съветската армия и то в качеството си на враг, е напълно оправдано потапянето му. доколко това е било правилно и всяко едно такова действие тогава е показателен факта, че 150 000 ДОБРОВОЛЧЕСКА армия се присъединява към червената армия срещу фашизма. И сега така ще стане.
8. Твоето е типичната фашистка и сатанистка пропаганда. А иначе ми е все едно, дали ще ме считаш за комунист или не - това не е мой проблем. Можеш там да си ме квалифицираш както ти е удобно.
9. Абсолютна лъжа е твърдението на циганския генерал и натовската отрепка, както и твоите твърдения за смешната бройка от 206 души. само в базата в Сливен са поне 1 000, да не говорим за ротационните войници, които пристигат от Испания, Италия и т.н., многото танкове и артилерия струпана в базата, които виждам постоянно и т.н. Дори българския персонал, който ги обслужва надвишава поне 3 пъти твоята цифра.
Долен лъжец си ти.10. Ситуацията в България се нагнетява точно от такива джендари, като тебе. Решението е само едно, ако русофобията не спре. Рано или късно ще го усетиш.
11. Знам, че не си умен, не го доказвай постоянно.
По време на ВСВ русия е търгувала с нефт с Райха. Боя си е бой, икономиката си е икономика. Трябва да се изкарва хляба някак. По
твоята тъпунгерска логика, защо САЩ не прекратиха реално износа на микрочипове за Русия, а напротив, по техни официални данни за 2023 г. е увеличен със значителен процент. Освен това стокообмена между двете държави е увеличен в условията на санкции. Тези санкции са за спазване само с васалите - техните икономики да търпят загуби, а нишите се заеха от американците, те печелят сега. Факт е и че руската икономика за тази 2023 г. е в растеж близа 2%, за сметка на западните, които са в рецесия с тези проценти.