Мммм,да! За първи път я виждам. Добре запазена, вероятно и добре поддържана! А какво стана с онази, когато беше при Yoro? Аз моята твърде отдавна я продадох. Правих по нея много изобретения. Като започнеш от електронно запалване и завършиш с опити да вкарам разложена вода.
По спомен и ти си добре запазен.
През комунизма не си бил тормозен, младееш, чесал си пъпа явно, какво си работил или по-точно
симулирал , че работиш? Да не би случайно да имаш нещо общо с Института по изобретенията, дето тогава са се правили всеки месец изобретения?
Предполагам голям лаф-муабет е падало на работа - съдя по себе си
, нали ме знаеш какво работя - чеша пъпа, цял ден лаф из лайф - по кафета, по жени, за риба...
, не се напъвам да търся пари, те сами ме намират.
Горелката изглежда амортизиран, а е едва на 58 г. Явно тая демокрация много зле му се отразява - побелял е, единствена утеха са му старите бараки - остави го, нека се радва, като малките деца.
Викаш бил си Путинофоб? Защо бе
Другарю?
А аз наабарот - Путинофил съм.
Путин спаси Русия от целенасочения разпад, който готви запада. Следваше разпарчетосване по принципа разделяй, експлоатирай и владей, а местното население превърни в роби, но той им бръкна в гъза на заговорниците.
Путин е № 1 за мен! Най-умния политик в света!
Как няма да съм за Путин, за джендарите ли да съм?
Американските амбреажи не престават да ме учудват.
Цитат:
Скандал тресе Конгреса на САЩ: Мъже правят секс в зала за изслушванеhttps://blitz.bg/svyat/skandal-trese-kongresa-na-sashch-mzhe-pravyat-seks-v-zala-za-izslushvane_news992506.htmlНа тази изродщина твоя приятел
Горелката вика свобода.
Това наследство очаква внуците ти
Другарю Кузмов, това им завещавате вие с
Горелката, не вашите мотори и коли.