В ООН - да. А дали по телевизиите и интернет медиите осъждат Израел, оставям сам да откриеш.
Проблем е двойният стандарт, Юлияне! Щом има двоен стандарт, се учувдам! За мен е важна истината, която истина медиите не отразяват! И това е проблема!
Истината е относително понятие, вече го казах. Има факти, и тълкуване на тези факти. Фактите са си факти, съчиненията по картинка относно тия факти не са истината.
Да, съжалявам че НИКОИ медии не публикуват фактите, а ни пускат само "говоещи глави" които ни обясняват какво сме видели и какво трябва да чувстваме от видяното. А в повечето случаи дори не ни показват нищо, а направо минават на обясненията. Това ме дразни и мен.
Факт е, че Русия се намира на територията на Украйна. Факт е че Израел се намира на територията на Палестина. Факт е че и в двата конфликта загиват невинни жители.
Ти искаш обяснение на тези факти. Ами питай тия, дет са директно във факта. Израелския войник, палестинската майка, руския войник в окопа в Украйна, украинския войник в съседния окоп... Мисля че те най-добре ще ти обяснят нещата.
Неее... искаш по телевизора Костя Копейкин, Маяма, Волгин и още камара знайни и незнайни герои да ти обясняват неща, които дори не са ги видели.
Що на Волгин ще вярваш, а на мен - не? И двамата не сме видяли нещата лично, не сме "във факта" който се обсъжда.
На представителя на Русия в ООН ли ще повярваш, или на представителя на Украйна? И двамата изнасят речи - кой говори истината? Щот ти това искаш - истината... Коя е истината?
Виж видеото по-долу. То е отличен пример за лицемерие.
Видях го. И какво? И в двата случая изказва мнение, че войната е кърваво и нелицеприятно нещо. И в двата случая не отрича, че САЩ са намесени, поне не го отрича директно.
Да, в двата случая намесата на САЩ не е в помощ на по-слабия. Това е политика, политиката е гадно нещо.
Да те питам... чисто хипотетично... ако САЩ бяха подкрепили Палестина по всякакъв начин, дори и военно срещу Израел... ти били оправдал подкрепата им за Украйна в същия момент? Или ако спрат военната си помощ в Украйна, ще оправдаеш ли позицията им в подкрепа на Израел?
P.S. Ето това е факт:
чакам факт от опонетите ми, показващ снимка на Путин до табелата от другата страна на Авдеевка...
(заяждам се откровено
)
И въз основа на тоя факт вече всеки си прави изводите и си извежда собствена истина...