В Мухонасранск вкарват за интервю което даваш на журналист... какво остава да снимаш нещо дет не е трябвало да снимаш...
А при това трябва да се съгласиш че в Украйна има война, а в Русия няма - само някаква специална операция
Може да е учудващо за теб Жужи, но съм съгласен с твърденията ти за Мухонасранск, след като се разбрахме, че се намира в Усрайна
Това са напълно "демократични" арести в най-голямата "демокрация" Усрайна
А относно войната в Усрайна, отново съм съгласен с теб, въпроса с главна буква е "Защо има война в Усрайна?"
Защо Жужи? Давам ти жокерче... намери си предизборните речи на президента-наркоман, или наркомана-президент Зеля и виж какво обещава
Ако бъде избран, за две седмици ще спре войната срещу Донецк и Луганск. И само заради тези си думи победи на изборите, защото народа на Усрайна искаше мир. Не само, че не спря обстрела на мирни жители, не само че избиха едно училище деца (като бройка говоря, не се хващай за думата, за точната бройка потърси "Алея на ангелите"), но успя да вкара Усрайна във война благодарение на идиота Борис. Пак подсказка... наркомана Зеленски е избран на 20 май 2019 г... до февруари 2022 година минали ли са две седмици според теб? Имал ли е достатъчно време да спре обстрела на
мирни жители, имал ли е време да спре убийствата на
деца, как мислиш Жужи???
Докажи ми, че този израстък който се намира върху раменете ти може да го ползваш и за мислене, освен за да пазиш равновесие
Досега доказа, че логичното ти мислене куца здраво (демек няма такова), сега поне можеш да докажеш, че нямаш проблем с причинно-следствените връзки. Ако и те куцат, имаш сериозен психиатричен проблем, особенно след твърдението ти, че може да има няколко истини по един и същи въпрос