Забраняват на практика е различно от забраняват.
"Забраняват на практика" означава "не забраняват" - това исках да кажеш в прав текст
Да, принципно Брекотин е прав - прочетох съответните пасажи.
Желателно е да се лицемери пред всякакви джендъри, трасформери и трансформатори.
Като бивш протестант (това звучи направо страшно, но вярванията са си твой личен живот в който няма да се ровя) мисля че ти е ясно, че църквата се бори за душата на човек. Странно ми е атеист като мен да ти обяснява църковните дела. Тези хора са ДУШИ, които вероятно може и да бъдат спасени, да се върнат под крилото Господне. Щом такива хора са дошли в църквата по свое желание, все още има наджеда за тях. И Бог няма да се отвърне от чедата си.
Но Витко е готов да ги заколи... или поне да ги прати в ада... щот Брикотин така казва ...
Няма да си играя на контра, ре-контра и чекмедже-контра.
Изживяваш се нещо като последна инстанция, или са ти неприятни критиките?
А с Google преводач всеки може да прочете съответните раздели в документа.
А някои могат да си ги прочетат и без гугъл преводача...
Несложният пропагандист обаче няма да пропусне да направи от мухата слон.
Виж, тук съм абсолютно съгласен с теб
Заради някакви служебни бележки в някаква английска църква цял един Брикотин задейства машината, след което Витко също запретна ръкави...
К'во го интересува Брикотин какво се случва в английската католическа църква, би ли ми обяснил? Да ходи да извади чекистите от руската църква първо, а после да се занимава с английската...
Типичните разсъждения на нещастник и лъжец.
Обществена тайна е, че всички жълти революции, майдани и прочее "демократични приоми" са с автор на деянието - САЩ и ЦРУ. Няма кой да ти повярва на фантазиите, говориш си сам на себе си.
Сещам се за една революция, в памет на която беше издигнат един паметник в центъра на София, дет чак сега го съборихме... вероятно и зад него стояха ЦРУ и САЩ.
И моето твърдение е точно толкова фактологически подкрепено колкото твоето. Но моето поне има смисъл - ние сме колония на САЩ и няма никакъв смисъл САЩ да правят революция в колонията си. Докато ватенките имат интерес... вече не сме тяхна колония.
Това го приемам, като признание, че сме колония на САЩ. Не за друго, но досега винаги си го отричел, едва сега се издаде без да искаш, че признаваш.
Не е мое признание, а ваше твърдение, под което ти и Витко сте готови да се разпишете с кръв... И пак питам - защо САЩ ще правят революция в колонията си? Когато ти почнеш да изграждаш причинно-следствени връзки в тъврденията си, тогава и аз ще почна да го правя...
Да, съгласих се с теб. Полный срач. Люди сами догадатся есть ли у ети люди тепло, крыша, семя, забота, смисла жизны и чего небудь ваобше. Догадайтесь сами где ето:
Снимката имаше много по-дълбок смисъл, но... от кой очаквам да тръгне да търси втория план... той първия не може да схване...
Обяснявам за схващащите от половин дума - тия, де в моменат вдигат плакати че са замръзнали след 2 дена зима вече не са ония, де са стояли месеци в окопите под Сталинград. Не са ония, де са спрели фашистката армия в студа. Същите меки китки като еврогейовете са - искат парно, топла вода, ток, кола... НИКОЙ няма да може да ги вкара в окопите, още повече на чужда територия. Свърши се с коравия руски мужик от Сибир...
Всъщност в Сибир вероятно все още има такива хора, но те няма да отидат в окопите в Украйна...
Върху това се опитах да ви докарам мозъчетата, но явно безуспешно... надцених аудиторията...