Жужи, отново простееш ми се струва. Нещо пак си вдигнал гребена и си се накокошинил
По принцип паднал човек не ритам и затова не ти отговорих на писаниците ти към мен. Но за теб с удоволствие ще направя изключение
Най-мразим човек да е тъп и нагъл, ако е само тъп... няма проблем, защото човека просто се е родил с нисък интелект и не го е развивал по време на житейския си път. Ако е само нагъл, отново не е проблем, защото поради липса на родителска грижа не са го възпитали правилно. Виждам, че ти имаш проблем и с интелекта и с възпитанието (демек тъп и нагъл)
Още чакам отговор на въпросите които ти зададох (да ти ги пиша ли отново, или сам можеш да си ги намериш). Аз не съм тук за да те забавлявам, това за което съм тук съм ти го казвал в прав текст. Вместо отговор прочитам следното:
Аз само едно ще ти кажа, че нещо ми е противно да комуникирам с теб.
Точно поради тази причина не писах повече, но сега прочетох нещо друго:
П.С. Нещо почна Кузмов да го ядеш във всеки пост. Нещо не ти издържа да си приказваш с мен ли?
Затова имам въпрос към теб... Нещо не ти издържа да си приказваш с мен ли??? Отново се въртиш, като фурнаджийска лопата. Много бързо се сещаш, че имаш права, но напълно си забравил, че имаш и задължения. Не си ли малко нагъл... а?
А на бас че няма да го направиш
По добре не се хващай, защото поради ниския ти интелект (демек щото си тъп), ще се наложи да те възпитават (демек да ти оправят наглостта). Надявам се да приемеш съвета ми и да си седнеш на задника.