Только посмотрите
:
https://www.tiktok.com/@svetlana..sokova/video/7404968847796718866Вижте как украинските военни рекламират евроатлантическите ценности на фона на войната.
Лошо ли им беше, когато си бяха част от Русия?
Матушка Русия им даде всичко: суровини, любов, икономика - всички предприятия са руски, направи ги съдружници във всеки техен бизнес и накрая те избраха ей това горното на клипа.
Заради еднополовата любов ли се води тази война
брат с брата?
Признавам! Американците са №1 във всякаква пропаганда. малко хора могат да й устоят, те могат да убедят почти всеки, че черното е бяло, че брат ти не е твой брат, а твоя враг, да ти крадат златото, не ти доброволно да им го даваш само за да слушаш по колониалните медии мантрата за демокрацията - най-колоритната съвременна лъжа.
Знаете ли какво е казал Рокфелер, когато през 1968 г. посещава СССР?- Не ми говорете за тривиални неща - комунизъм, демокрация...
Първото е диктатура на пролетариата, второто е
диктатура на олигархата! За житейската си практика съм се убедил в следното с примера Украйна:
"Няма ненаказано добро"Не съм имал случай в живота си, да помогна на някого безвъзмездно, от човещина и той да е бил не само елементарно благодарен - просто да кимне с глава и да каже едно благодаря, а дори се прави, че не ме познава, сърди се, сякаш си му направил нещо лошо, сякаш си му взел портфейла с центовете.
Сега видя ли, че някой се нуждае от помощ, ако се дави примерно - ще му помогна да се доудави, ако не ли
да му натисна направо главата да нагълта вода и да се удави час по-скоро , щото знам, че ако го спася няма дори едно благодаря да ми каже.
По повод последното ще ви дам жив пример от оня ден! - в следващ пост