Обаче забелязвате ли вятъра на промяната?
- нали ваща верица евроатлантическа
Не скачате вече по площадите, що ве?
Не говорите вече за лошите комунисти, що ве?
- а ваща верица...
Ша ми говориш на кумунис, ама ши гу преместя в другия крачол...
Снишихте се, снишихте и функцията ви е затихваща. Обзема ви отчаяние от международните процеси. Вътрешно в себе си предчувствате края на вашия евроатлантически и капиталистически мираж. Всичко беше една илюзия, една лъжа, представена ви красиво с т.н. - демокрация.
Не съм го казал аз, а Рокфелер:
"Демокрацията е диктатура на олигархата"Да ви го преведа:
Не ти ве евроатлантическо шушумиго решаваш каквото и да било в тоя свят и тая политика, не ти. Загубанак си ти. Напълниха ти кухата кратуна с евроатлантически и демократични миражи и те принудиха да скачаш по площадите, като за всички лични несгоди и недостатъци ти посочиха причината - Русия. И ти мишко стана за смях, скача като луд, като един истински глупак по площадите
, за да мога сега да ти се присмивам и подигравам - защото го заслужаваш.- Това е най-малкото, което заслужаваш. За тази си позиция ще получиш житейски урок. Ти си нещастник и по-голям нещастник ще станеш в бъдеще. Очаква те депресия - това е твоето бъдеще.
Русия ще изгрее, като феникс от пепелта, а запада Господ ще го накаже, както е наказал Содом и Гомор. Не може да стоиш безучастен и да не критикуваш публично гейовщината, напротив да я защитаваш. Това ти пасивно поведение се отразява на аората ти - ти привличаш болести, ти старееш скоротечно, ти не си нужен на този свят, създаден от Бога, за да те промени. Ти си мишка - ортак на сатаната, владетеля на Запада.
Ша квичиш тука и аз ще ти гледам сеира. Шъ мълчиш все повече соросоидино. А скачай пак по площадите, отивай да скачаш...
Карай си счупения стар мерцедес и се самозалъгвай, колко си добре. Добре си, ама ядец.
И в луксозното бунгало да идеш, когато душата ти е зле, няма как скъпите вещи да ти подобрят вътрешния мир. Мишка...
Разпозна ли се?
Да, това си точно ти, същия.