juliang, това че си писал на асемблер нищо не означава, означава само ако мошеш да напишеш операционна система на него и знаеш как работи. Ползваш нещо което не знаеш как работи, обаче знаеш как можеш да се скриеш. Този човек не е кой да е, той е написал първата операционна и той ти казва че не си анонимен и не може да извършиш нито едно престъпление и да не те открият....дори много лесно ще го направят.
Достатъчно ми е да закача един линкус комп като маршрутизатор между рутера и Интернет и мога да запиша всеки байт, преминал от къщи навън или влезнал вътре.
Също така първата операционна система няма НИЩО общо със съвременните такива.
Лаптопа ми няма GPS, така че геолокацията на него не работи.
... Този другия разглежда дали е направено и има ли я геолокацията, пише ли се всеки път..има я на ниво индексиране във файловата система.
НЯМА такива записи във вида, в който си го представяш.
... но това не е линукс за който знаят че се контролира също
Хал-хабер си нямаш какво е това Линукс, как работи, и че всяка една част от операционнаат система е достъпна в свободен код, можеш да я я провериш ред по ред и да си компилираш ядрото от нулата.
... Направено е така че много леко работи това да те открият и огромните количества информация не са проблем защо обработват много малка част от нея, буквално нищожна част.
Затова и ти дадох пример с поставяне на информация в неочаквани места. Ако пишеш в Телеграм или Вайбър е ясно, че провеждаш някаква комуникация, докато ако тази информация е скрита в някакъв друг вид намирането й е на практика е невъзможно точно поради невъобразимите обеми в Интернет.
Как ще разберат, че пъхам по един-два пакета ценна информация в камарата пакети, които генерира компютъра ми докато играя някаква онлайн игра? Някой ще следи трафика ми генериран от World of Tanks?
Никаква идея си нямаш нито от компютри, нито от комуникация по мрежа, нито от операционни системи - заявявам ти го съвсем откровено.
САЩ СЕ ГОТВЯТ ДА ЗАЛОЖАТ МРЪСНА БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ В УКРАЙНА. УКРАЙНА – ХИМИЧЕСКО ГРОБИЩЕ НА САЩ, КОЕТО МОЖЕ ДА ВЗРИВИ ЦЯЛА ЕВРОПА
Александра Стан (и доказателства приложени)
Ти... сериозно ли?
Дори и Стиви Уондър ще забележи ужасяващите разлики в разделителната способност на печата, герба и дори отделни части от текста.
Мисля че е направо обидно към съфорумците да пускаш такива откровени ментета и да очакваш никой да не го забележи. А това че го пускаш за мен има 2 варината - или си фанатично предан на някаква идея и си готов да захапеш не кукичка, не бастун, ами патерица ако ти е подадена от определена страна, или имаш всички други за пълни дебили, очаквайки да не забележат тоя очеваден ментак...
Къде е НОМЕРА на Указа бе Витко? Къде е подписапиша го по-едро, дано па го забележиш...
Ето ти как изглежда указ на президента, къде се намира номера, и за какво се отнася указа под този дребен номер, написан най-отдолу на фейка:
https://perma.cc/B5U5-ZMY7