Като опозиция на така наречените "русофили" може да се понапънеш малко повече... мисля. Или може би не си в състояние да разбереш, че нещата винаги имат две страни и всяка крайност в мисленето, говори за силно ограничен ум. Сляп си за глобалната "картина", разбирам, но не очаквах толкова елементарен довод. Понапъни се малко, излез от "наложения шаблон", мисли, ако можеш.....
Равнявам се по нивото на модератора на форума...
35 г, не е ден, не е два капитализъм и "демокрация",
селяните де пасяха патките, прости си купиха по 2-3 апартамента у София, барабар с поне още един търгвски обект-имот,
Той там роден, много разбиращ от всичко, акъл раздаващ по форумите, една керемида не успял да придобие.
Някой е виновин за това!
Кой ли кой......но всеки случай не е той. Кой е той?
Руснаците са му виновни и най-вече Путин!
... Такова преиначаване и изкривяване на факти било то исторически или каквито и да било, само за да задоволиш някакво твое виждане са направо потресаващи.
Мисля че си забелязал, че аз много рядко пускам видеа в които някой разсъждава по някакви теми.
Аз показвам бълагрско училище в Белгород. Всеки сам си прави изводите - исторически, политически и каквито и да било. Показвам Ниаграския водопад осветен в цветовете на българския трибагреник. отново всеки да си прави сам изводите.
Достаъчно живях във времена, в които някой ми преразказваше каква е историята и какво трябва да чувствам, кого да обичам и кого да мразя. И отново да напомня - за времена, в които аз съм живял, а тия де ме убеждават в противното не са имали тази чест.
Ако и ти смяташ че едните могат да си леят пропагандата на воля, а аз съм лишен от това право - имаш всички лостове на влияние да предприемеш съответните действия.
Много правилно го казваш: "нещата винаги имат две страни и всяка крайност в мисленето, говори за силно ограничен ум.". Обясни на ЕДМ-чо това нещо, и да спре най-накрая да демонстрира ограничеността си със "Слава на бог Путин"
Радвам се поне че "либерасти, сороспии и други полезни идиоти" малко почна да се поизтърква...
П.С. Ето пример - пускам едно 10 секундно видео:
https://www.youtube.com/v/1nw6mpxyb2QДа, художествено произведение е, но човек може да си извади някакви изводи ако желае. Примерно докъде е докарана интелигенцията след Октомвриската революзия в Московия. А защо не и като предсказание за някакви реалности в бъдеще