Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Летателен апарат на база непознат високоволтов принцип
Радико:
alvion
Да точно така е. Целта е да се провокират повече хора да мислят в тази насока. Проблема е, че този похват нанася повече щети от колкото носи ползи. Нещата са доста объркани. Едни хора се опитват да подтикнат другите да мислят, за да могат да спасят света. Други пък вярват, че хората ще разрушат света с тия изобретения и се опитват да го спасят от разрушението като объркват, отричат, лъжат. За да търсят изобретателите във ялови насоки и да не открият нищо. И те така те. И света на тия като нас се лашка между Сцила и Харибда.
VITAN:
Какво общо има Тесла с руският танк Т-14 Армата?
Емм, безпроводно предаване на енергия от танка към безпилотника горе в небето... 8)
https://www.youtube.com/v/ij-7KPt1RtA
Михаил Кузмов:
Абе никой ли не е попадал на видео с индийски шмекери? Аз преди доста време съм гледал как един пред публика, свири на едно въже навито на земята. Въжето се издига вертикално към небето, после друг шмекер започва да се катери по него. Как тъй? Горе никой и нищо не държи въжето!
epwpixieq-1:
--- Цитат на: dmitarp в Януари 25, 2022, 07:50:07 am ---И според мен това видео е менте. Много е лесно да се изтрие който и да е елемент от видеото и да се замести с фона, и при това качество не може да се забележи тази манипулация. Нима вярвате на всички сцени в киното?
--- Край на цитат ---
dmitarp, това е единственото което мога да си помисля относно манипулация, но все пак погледнете на канала на човека. Това не е само едно видео а няколко и повечето от които са неуспешни защо му е да прави такава сложна схема (като това по принцип не е присъщо на такива тип манипулатори хора). При положение че е едно видео бих се съгласил веднага ( има ги такива много на нета ). Човека показва насока за изслеване в определно направление с години. Още повече че някои от видеата са му от 4 години, не мислите ли че при положение че има софтурерна манипулация, това не би се хванало лесно от хората които правят подобни редакции. Не ми е силата или опита в такива редакции и затова не мога да дам екпертно мнение. Тук мисля че тук анализирам нещата съвсем логично.
--- Цитат на: VITAN в Януари 24, 2022, 08:48:28 pm --- Достатъчно ми е схема - трябва ми идеята, сиреч принципа. И то от любознателност.
--- Край на цитат ---
Ето ви алгоритъма, като се надявам да можете да го следвате (отнема точно 15 секудни да се рънва):
1. Отворете което и да е видео от посочените
2. От видеото отворете основния канал
3. Скролвайте канала (там има няма 20 видеа ) и забележете видеото с хема на основната картинка.
И моля ви не замърсявайте темата с неподходящо насочени коментари, както за съжале ние правите с почти всички теми. И за ваше познание "сиреч принципа", Тесла няма нищо, абсолютно нищо, общо с предаване на енергия по въздуха. Това е най-малко което може да знаете за него, а след това поравете списъци за него с каквито си искате знайни и незнайни технологии с които е изпълнен нета.
VITAN:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 26, 2022, 11:18:21 am ---Тесла няма нищо, абсолютно нищо, общо с предаване на енергия по въздуха.
--- Край на цитат ---
Ти да видиш! И как стигнахме до тоя извод?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия