Я кажи как стана с мариуполскаат болница, че минаха вече 2 години... Можеш да видиш к'во пише и в Уикипедията - има специална страница за това...
Значи на Уикипедията, в която всеки може да си редактира данните както си иска, може да се вярва.
Азовците се бяха настанили в болницата, която в момента на удара не се е използвала по предназначение. Не са малко случаите, при които украинските военни се настаняват в училища или други жилищни сгради, и след като ги ударят, тогава реват, че са ударили цивилни.
Пускаш ми видео от преди година-две и ми обясняваш че условията са еднакви ли?
Дали двигателя на ракетата работи в един и същ режим и при крейсерската скорост и при гмурването към целта? Аз не съм достатъчно запознат, не изключвам възможността двигателя да се изключва при падането.
Това видео ти го пускам, за да видиш, че и там ракетата оставя следа точно преди удара.
А ти давам за сравнение видеата непосредствено от удара по завода "Артем" и по болницата "Охматдет" - там условията са абсолютно еднакви, но картинките са коренно различни. Даже съм ти ги показал и на скрийншотовете, но кой да види.
Защо реши че ракетите летят само направо?
Как така ракета, пусната от изток, пропуска целта си, отлита на запад, връща се и удря целта /в конкретния случай дай пример с Х-101 и ще се съглася/?
Защо реши че ракетата не е Х-101? Украинците намират части от тзи ракета, но това по никакъв начин няма да те убеди - ти ще твърдиш че са ги донесл испециално отнякъде другаде и са ги подхвърлили.
Аз в по-горния пост ти обясних, защо не може да е тази ракета, и то на база украинските видеа, на които се позовават тези, които твърдят, че русия точно с ракета Х-101 е ударила детската болница.
Да не би да не може да подхвърлят такива "доказателства", при положение че ги имат в изобилие? Какво им пречи да го направят? Те видеото са фалшифицирали, та останките от ракетата ли няма да подхвърлят?
А щом са фалшифицирали видеото, работата ми намирисва! Защо иначе ще фалшифицират видеото, щом са сигурни, че ракетата е Х-101? Къде е логиката?
Точно това правят. Целенасочено обстрелват жилищни сгради, обекти от енергетичната инфраструктура - подстанции, ТЕЦ-ове и т.н. Да не ти напомням на какво направиха слкадове за зърно в Одеса и околността. Или и това бяха военни цели?
В жилищните сгради колко пъти са се крили украински военни? Тогава това не се ли явява цел?
Обектите от енергийната инфраструктура само за граждански цели ли се използват или могат да се използват и за производство на оръжия /в случая енергията се използва за захранване на предприятия за производство на оръжия/?
А зърнената сделка като какво се използваше? Като претекст да пускат надводни дронове. А парите от зърнената сделка къде мислиш че отиваха? Да не би да ги раздаваха на хората в Одеса?
Да пускам ли отново кадри от въздуха на украински градове? Или там са били център за приемане на решения до центъра... една здрава сграда няма.
А тези украински градове близо до Полша ли бяха или бяха по боевата линията на прикосновение?
Как мислиш ще изглежда един град, където се водят бойни действия?
Какво правят в моменат в Часов Яр? А в Харков? Ще ми кажеш че снаряда от оръдието или ГРАД-а на 10-15 километра има точност 2-3 метра? Или не знаят колко е отклонението? Или че им дреме?
Там се водят бойни действия, присъстват военни и от едната страна, и от другата. И кой нормален цивилен би стоял на боевата линия? Ако има такива цивилни, значи са чисти самоубийци.
и в заключение отново ще повторя - ватенките нямат работа в Украйна. Сами са се набутали между тия шамари. Сега ще отнасят и отляво и отдясно, без някой дори да им слуша оправданията. За всичко ще са виновни те, защото се намират на чужда територия. Точно както ВСИЧКИ войници на Вермахта и СС са изнасилвачи, убийци на деца и мародери дори и 80 години по-късно.
Имаше Мински споразумения, които вече стана ясно, че никой не си е и помислял да ги спази. Може ли да се вярва на такива лъжльовци?
Оправдания е едно, а това на коя страна е истината е съвсем друго. Много пъти съм ти доказвал как украинците разпространяват фейкове по медиите и перемогата е само в Интернет.
За което са виновни, не искам да ги оправдавам, но за което не са виновни, не искам да ги виня. За мен е важна истината, но явно за украинците думата "истина" не съществува в речника им.
Това за изнасилвачите, убийците на деца и мародерите е вече изтъркана фраза. Все едно от другите нации няма такива, нали?
Или както Урсулата твърдеше, че от чиповете от перални и съдомиялни, руснаците правели ракети! СМЯХ В ЗАЛАТА!
Нека някой ми покаже видео, в което да направи ракета от пералня, сядомиялна и микровълнова!
И в тази глупост вярва сума ти наров! УЖАС! О СВЕЩЕНА ПРОСТОТА!