Не бе човек! И на Бахамите имат нужда от монтаж на горелки!
Не мога да те разбера, защо помагаш на някой, който не ти е искал помощта? Защо нарушаваш природните закони? -
ще носиш чуждия кръст тогава, неговия...ти ще ядеш махалото...Защо се опитваш, да му оправиш имиджа? - та той е непоправим в тази серия на земния живот.
Няма как човек, който не си е купил дори жилище, да не говорим луксозно бунгало в най-луксозния къмпинг, да ходи на Бахамите, защо си ги мислиш от ....да не кажа гъза?
Греховете му са толкова големи - исторически, морални и идеологически, че той никога няма да може да бъде реабилитиран за тях в тази серия на земния живот.
Ти забрави ли, че първо е бил комсолоски секретар, после член на БКП, служител в ДС, и накрая обърнал палачинката - станал демократ и либерал, и най-вече русофоб? И забележи:
Той гласува за кмет - син на най-тъмночервената комунистическа номенклатура и висши офицерски постове в ДС! Защитавал е комунизма по същия начин. Това нищо ли не ти говори?
Не ти ли светва лампата? Не ти ли отлепя старото реле?
Алоооууу, Пловдив.....
Само му гледай сеира,
сега като кацнат извънземните , той ще е първия техен привърженик и сътрудник срещу човечеството, като цяло, в т.ч. и срещу твоите колонизатори САЩ. Аз на такива вяра никога не мога да имам, разпознавам ги в живота, като предатели -
също като полковник Марков , камо ли пък да им се подмазвам, като ги представям такива, каквито не са.
Какви Бахами те гонят, престани да си ги измисляш от г...ъ....
Виж ти! Родопски калмар? на Лемнос? Куйтуй жувотно?
Родопски калмари..... Кузмов, два тъпи повече си живял от мен на тая земя, а не си опитвал от тия така известни калмари - парадокс.
Родопските калмари се купуват само от
родопския сюнетчия.
Ходил ли си в с. Борино? - посока Триградското ждрело, Ягодинската пещера и т.н. - ей там някъде е "дистрибутора".
Абе що няма сом не знам? Ти на кой остров лови сом?
Острови има и в язовирите в
Колония България. Най-известния от тях и най-голям е
Островът на муфлоните в яз. Студен кладенец. Пълно е с муфлони, елени и сърни - хиляди. Много често съм сред тях, ако ти е интересно мога да ти покажа снимки. Миналата година намерих и едни еленски рога - вероятно бракониери грешници са убили животното и са го разфасовали. Въобще там е българския Джурасик парк.
Острови има и в яж. Жребчево и яз. Ивайловград.