Кузмов, все се каня да те питам:
Ако дойда у вас и ти кажа, че не ми харесва отношението ти в собственото ти семейство - жена ти, децата ти и т.н., че според моите разбирания и норми, които аз съм прогласил на света, без да съм те питал ти съгласен ли си, възприемаш ли ги, искаш ли ги, ей така в качеството си на жандарм те предупредя: или почваш да се отнасяш така, както аз ти казвам, или ще има последствия - я ще ти направя запор на банковите сметки, я ще ти спра пенсията, или ще дам оръжие на някой местен бандит, да те нарани за непослушанието и неподчинението, я нещо друго, да те заболи?
По-късно, за да ти се кача на главата, ти кажа: гледам бая спестявания имаш в банката, от имотите си изкарваш доста принадена стойност, а не даваш, не делиш на половина с жена си и тя
се явява опозиция в семейните отношения , аз в качеството си на защитник на правдата и демокрацията, свободата - жената има равни права с мъжа в демократичния свят
, а ти я потискаш, не спазваш човешките й права, полово я дискриминираш, да не говорим, че понякога дори с мълчанието си, като дебил
и налагаш домашно насилие на психологическа основа и поради тези многобройни причини, аз като върховен богоизбран по незнайно какви принципи, които само аз си знам
, в мой интерес
, ти отнема част от имуществото, парите с предлог да го дам на твоята семейна опозиция - жена ти, но най-напред ще си го занеса у дома на съхранение, по-нататък ще видим.
Понеже си голям демократ и евроатлантик, как ти се виждат моите хипотези, те демократични ли ти се виждат или не? - да ти кажа нещо след това на база твоя отговор....