По повод това изказване се сетих за 2 много хубави поговорки:
1. По-умния отстъпва.
2. Тъп, но упорит.
Само се сетих, нищо лично!
Моите евроатлантически опоненти не съм забелязал да отстъпват, значи ли това, че са прости?
Единия от тях е дори на островна почивка, скучно му е там и взима дейно участие в дискусиите.
Не че имаш нещо лично
, то личи че е обществено.
Форумът вече не е български, а руски (прекалено много руска медия се поства). Когато беше български, беше хубав, ...
Налагаш си мнението. Форумът не е бил руски, а евроатлантически. Доколкото каква медия се поствала, аз лично ползвам изключително българска, не руска. Руска медия се поства основно от други двама с противоречива значимост. Е, нали е демокрация, не можем да ограничим ползването на каквито и да било източници - тъй че нидей скача, като ощипана мома /
каквото определение сам даваш/.
Докато обществото е разделено няма да може да си гледаме интереса, българския...
Това е вярно, но не аз съм докарал това разделение.
Всичко започна с подмятания от русофоби, като теб - ти който си се евакуирал в Италия и си се загрижил за нас тук в Колония България и то следствие не на вашите нужди, а на американската русофобна пропаганда, която имаше за цел да постигне точно това, което сега се случва навсякъде у нас -
укранизация на отношенията.
Колонизатора знаейки, че една голяма част от обществото поради биологични и исторически причини са русофили, противопостави с всякакви средства с онези, които аз квалифицирам с общото наименование "неблагодарници", на които руснаците са помогнали, да не носят фесове и да не ходят в джамия.
Та по въпроса - ще постигнем ли някога обединение - отговора се състои в самия въпрос.
Дори темата с "комунизма" не е актуална с нея се опитвахте да замеряте хора, като мен.
Обединение от моя страна няма да има, аз американска подлога няма да стана. Кенефи в чужбина няма да ида да чистя и да славя за тая награда демокрацията.
Колкото до оплакванията ти за техническите теми:Дивиденти може да търси само оня, който е инвестирал. Ти какво инвестира тук?
Така че и нищо да не получиш, не си ощетен. Каквото и да получиш е кяр.