Знам, че тук има двама злословници и нещастници, които ще се издразнят, когато им кажа за соца, затова:
Соца е бил
Златния век за спорта на Народна Република България.
Комунистите - да, добре четете - комунистите бяха създали такива условия за спорт по всички дисциплини, че България винаги е имала многобройни олимпийски медалисти, а в определени дисциплини сме били монополисти - щанги и художествена гимнастика.
Нешка Робева е знаела как се правят шампиони, Иван Абаджиев също. Само казармен режим, равнис-мирно, със джендарски идеологие не стават нещата.
Знам тия двамата ще им залюти на задниците, но това е истината.
Давате ли си сметка тия комунисти каква организация са направили за спорта?
Училища специално за спорт, висши спортин академии, спортни лагери, безплатна храна за спортистите -
спортен комунизъм!
Не са ни помагали западните партньори, когато сме имали тези успехи, същото е било с икономиката. Руснаците са ни помагали. Те ни построиха АЕЦ, ТЕЦ-ове, военни заводи и цялата енергетика и тежка промишленост.
Не руснаците са бомбардирали София, не те убиха 4 500 българи, повечето от които деца и старци -
американците и англичаните хвърляха бомбите в България и избиха българския народ. Няма да си мълча за това, само защшото
Кузмов си пратил децата в САЩ, като черноработници и той си купил бунгало и бил добре. Той изисква от такива като мен да си мълчат - да не му разваляме магията на дохода.