Колеги,
Това индиректно споменато от админа SR "ЖИВО" поле, т.нар. втори компонент няма да го получите с чисто електротехнически средства. Само The Phantom се усети донякъде, но накрая пак го изби на ферити. Защо се мъча да обяснявам всичко това? Просто защото нямам време за експерименти, пък и не съм толкова електротехнически навътре като вас /все пак ви напомням че Капанадзе също не е ел.техник а май архитект
/ Плюс това ме мързи, а и ми е мъчно да ви гледам как се въртите на едно място. Та на темата:
1. Феритът е керамично-метална конструкция. Керамиката е порьозен материал, натрупващ оргона, а металът го излъчва. Т.е. си имаме един особен вид оргонен акумулатор или концентратор както предпочита да казва Василатос. Ако е прахов композит - все тая, метално-неметална конструкция подобно на оргонита на Карл Велц. Ефектът е същия и за мен е очевиден, а за вас - дай боже да стане.
2. Полето /или концентрацията на микромагнитни домени другояче казано/ което е там е
мъртво. Возникает поле. Но поле это "мёртвое" и работу совершать не может, поэтому подключается второй процесс. Казва го пак SR. Т.е. няма пулсация, "не диша". Пулсацията го оживява, но това не е ел. токова пулсация като такава, а оргонна. За да стане от токова на оргонна трябва концентратор във пулсиращата верига. Трябва и малко сметки колко да е минималния капацитет на концентратора че да има "ежектирано" достатъчно количество оргон чрез токовите импулси. Дано ме разбирате какво говоря, ако не - моля да ме извините, ама няма как да обясня по-ясно за момента.
3. Кое е това устройство което изпълнява тази смесена функция? Това което колегата The Phantom ви е сложил да ви извади очите в предната страница на темата, ама никой не го коментира май. При Капанадзе и SR вероятно е по-елементарен вариант, вгледайте се в приликата с лайденска стъкленица и клетката на Джо. "Бъчвите" на 100 кв-товата установка какво са според вас? Вижте острия коментар на SR по тоя повод. Более подробной информации не будет, тем более про "БОЧКИ", кто то видит бочки, а кто то нечто иное
Айде сега помислете пак какво ви говори руският админ за двата процеса. И успех! Аз си измивам ръцете
Както казва и човекът - Те кто "достоин", рано иди поздно , придут к принципу. Под "достоинством" я понимаю уровень мозговой деятельности. Я готов помогать людям, те кто действительно умеют мыслить и понимать суть. Я хочу соблюсти некий "дресс код" доступа к информации, то есть под "дресс кодом" понимается уровень мышления
Поздрави!