krasias, вие с montanar само киснете във форума и давате акъл как нещата не могат да станат. Не виждам обаче да сте показали нещо, свършено от вас. Като не вярвате в свободната енергия какво правите тук? Или пък ако сте съвсем сигурни, че няма такава въобще, мислите ли, че ще откажете ентусиастите да работят за СЕ-то? Само с отрицание нищо няма да постигнете.
Що се отнася до това колко аз съм наясно с резонанса - като ви гледам разсъжденията, явно не можете да "смилате" нова и непонятна информация, колкото и опростено да ви я представям. И това е така, защото имате "пердета" в мисленето. По-нагоре в темата ви показах стара моя схема с конкретни данни и не видях да анализирате. То само с епитети не става. Кой колко бил прост, кой колко не разбирал. Вие като сте толкова умни, защо още не сте направили нещо? Или чакате някой да ви представи всичкото СЕ на тепсия. Че те и извънземните да дойдат да ви обясняват и тях няма да разберете, защото мисленето е труден процес. Знам го, защото от години се занимавам с изобретения и наистина е много трудно и бавно стават нещата - цели 30 години минаха докато стигнах до тук. И да си имаме уважението, не се дръжте като хулигани в кръчма! Това не можело, онова не можело. Казах ви - и на барон Мюнхаузен знам силата, и СЕ ще имам колкото си искам, пък вие си бърборете тук празни приказки. Тя науката се развива от хора с ентусиазъм, а не от мрънкащи неверници.
п. п. Пък Ту-Ту-то явно още не си разбрал как действа. Съвсем не-наивно си прави резонанса и то на практика, не на теория.
Резонансът служи като ефирна помпа както Тесла има едно разсъждение, че ако имаме нещо като "черна дупка", достатъчно е да сложим една турбина до нея и ще имаме СЕ колкото си искаме. Резонансът създава и поддържа постоянно зона с ниско налягане най-общо казано и към тази зона идва енергия от ефира, т. е. СЕ. "Держите резонанс и всьо получится! - казва Капанадзе, а който не проумява само дърдори празни приказки.