Напоследък нещо бях ресетнат и започвам пак отначало. Та какво по-хубаво от това да прочета всичко на свежа глава отначало, но нещо ме мързи и пак, като двойкаджия гледам да препиша от някъде, стига да намеря от къде.
Последната идея "Капанадзе" е класическа схема на Усилващия передатчик на тесла Патент US
1,119,732 APPARATUS FOR TRANSMITTING ELECTRICAL ENERGY. От графиката на патента мога да начертая следната схема:
Кратко описание на замисъла на схемата: Имаме класически Тесла Усилващ Трансформатор с Независимая Третая Свободная Катушка в заземяващата верига проводник на който е свързан нашия товар. Така хем генерираме, хем консумираме енергията. Принципа е следния представете си Земята (Земното кълбо), като океян пълен с електрони (всички атоми от които се състои Земята имат електрони) и тези електрони ние ги разбунтуваме както бурно море пляскаме водата с нашия усилващ предавател на Тесла правим вълни в океяна от електрони - вълна след вълна, след вълна. С нашия Усилващ Предавател на Тесла ги активираме всичките електрони на Земята и те отвръщат, като се разбушуват се създават условия за стояща вълна и нататаък накратко лампата ни светва.
Генератор сигналов низкочастотный Г3-120 (справочная информация о приборе).
Основные данные генератора Г3-120
Частотный диапазон 5Гц…500кГц
Генератор сигналов синусоидальной и прямоугольной формы
Низкий коэффициент гармоник синусоидального сигнала (от 0,1%)
Выходной уровень до 5В
Плавная/ступенчатая регулировка выходного уровня
Встроенный индикатор уровня выходного сигнала
Вход сигнала внешней синхронизации
Возможность использования генератора в качестве селективного усилителя
Источники питания: ~220В или =27В
Жёсткие условия эксплуатации
Компактный, лёгкий
Высокая надёжность
Производитель генератора Г3-120 - АООТ "Радиоприбор", г. Великие Луки, Псковской обл.
Може би съм пропуснал още един блок Усилвател на сигнала от Генератора Г3-120 за да може да даде 50-60 вата на изхода на усилвателя които да отиват в Усилващия предавател на Тесла така предполагам ще се вдигне мощноста.