Здравейте! За да влезе енергия отвън в резонансния кръг, той трябва да е отворен. Природата и всичко, което ни заобикаля, също е една уникална отворена система и всичко работи перфектно. Прилагам принципна схема, как е направен при мен. L1 и L2, са бобината на резонансния кръг, но те нямат директна връзка помежду си, имат индуктивна или някаква друга неизвастна връзка, разположени са в двата края на колбаса и са навити противоположно, за да имат нулева индуктивност и да не влияят на възбуждащите бобини и въпреки всичко това, контура генерира енергия в пъти по-голяма от консумираната. За това в горните ми постове използвам думата хибрид, а не контур. Бобината е навита с проводник 4мм2 и загрява за 5 минути, така че не може да се държи с ръка. Тока от източника е 2,5А, напрежението 30В. А какъв ток тече през бобината, за да загрява така. Проводник 4мм2 е за ток 20А, а за да загрява толкова, какъв ток тече през контура? Товарната бобина също е навита на колбаса, но тя засега има индуктивна връзка с възбуждащите бобини, защото нямам време да реша и този проблем, но въпреки това, когато на нея се свърже товар, консумацията пада с около 1А, а като я дам на късо с два пъти повече. Нека да не говорим за учебниците от осми клас или някакви други, всички сме ги чели, защото това, с което се занимаваме го няма в нито един учебник и , ако разсъждаваме по учебниците, няма да постигнем нищо, нали за това са учебниците. Не се наемам да гадая от къде идва тази допълнителна енергия, факт е,че идва от някъден, но не от земята, защото не използвам заземление, засега. А кой електрон на къде върви, как се върти, разни кварки, позитрони и т.н. не ме интересуват, къде ги видяхте тези неща бе хора? Предполагам, че нещата са гениално прости, както винаги става. ПОЗДРАВИ!!!