Просто си прочел нещо от записките на Тесла и си решил че вече всичко ти е ясно. Твърде много са другите англоговорящи, които също четат Тесла в оригинал, но това с нищо не им е помогнало.
Не е "просто" нещо прочетено. Много от публикациите на Тесла съм ги чел по 3-4 пъти за да осъзная какво казва. Книгата която препоръчвам съм я чел 4 пъти. И чак на 3-тия започнах да разбирам осезателно какво казва човека. Само когато човек се потопи в начина на изразяване на познанието от онова време преди 130-140 години, само тогава тези неща се осъзнават. Вие знаете ли как да измервате капацитета а и индуктивността в см?
Ти нещо повече ли си от тях???
Много хора четат, за съжаление обаче почти всички четат през 2-ра и или 3-та ръка, и 99% от всичко написано са големи глупости. Много малко четат нещата в оригинал и ги разбират. На нета има няколко хора които разбират единият от тях, и може би най-известният, е Ерик Долард, има и други, но той е единствения, който още от 80-те, има разбиране за процесите и демонстрира физични феномени част от които са подобни на това демонстрирано от Тесла.
Дай схема и методика на измерване и опитната постановка и всички ще се съгласим с тебе (ако разбираш за какво става въпрос). Фактите говорят най добре!
Точно затова и съм показал определени ефекти. Вие сте явно от хора които искат някой да им даде схема и да им каже какво трябва да се прави. Аз за съжаление, или не, съм друг човек, не чакам никой да ми дава нищо сам си търся и разбирам. Това което правя не е нищо ново, може би ефектно, но ново не е. Има много схеми на нета и в публикациите на Тесла, така че щом ви интересува, и претендирате че разбирате, разтърсете се и направете демонстрации или предпочитате да чакате нещо наготово.
Празнодумците си личат от далече.
Голяма част от хора, когато нямат логични аргументи, започват с личните нападки и за голямо съжаление вие започвате да показвате тази тенденция, като това няма нищо общо с познанията на някой в дадена област, това си е социалната (не)култура, която е още по-силно се изразена при "общуването" в мрежата.
Когато вие "запалите" крушка с 10KV напрежение през тялото ви или чрез свързване на две
съседни намотки (както е в случая на добавеното видео, което мисля че съм го представял и преди), тогава можете да си позволите да говорите така. В противен случай това което пишете изобщо не отговаря на това което
аз демонстрирам.