Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Истината за химико-хранителната и фармацевтични промишлености

<< < (2/6) > >>

Orenda:
Вече мисля че се отваря ::)
Поздрави

vitan:
Много подреден файл, благодаря :) Поздрави

FreeEnergy:
Ето ви един по-добър документ за Е-тата.

За по заинтересованите пращам и една книга, но ви предупреждавам, че живота ви няма да е същия, след като я прочетете. Дори няма да стигнете до края, защото ще се почувствате отвратени от света в който живеем. Отнася се за генетично модифицираните храни, но включва части и за аспартама, глутамата (това което слагат на всички кюфтета и кебабчета и кайма за тях, кренвирши и салами, бульоните и супите Маги и всички други бульони, чипсовете, китайската храна и дори в много ресторанти, без ние да знаем че го слагат). Ако се чудите защо китайската храна е толкова вкусна, не си мислете че те са най-големите майстори готвачи.

vitan:
Така е. Лошото е, че на много хора отдавна им е промит мозъка в тази насока: Щом НЕЩО иде от страната на „неограничените възможности”, значи се възприема безпрекословно и безкритично. Затова и съм качил най-важното според мен за здравето на човек тук:
http://rife.hit.bg/alternatives.html

Другото е достъп до истинска изворна вода! Няма нищо по-здравословно и тонизиращо от това. А и само тя, ако е от качествен извор (защото не всяка извираща вода е отлична за пиене) е лекарство! Важно е обаче, да не се пие вода ½ час преди ядене и 2 часа след ядене (ако яденето е било тежко даже 4 часа), защото се разреждат стомашните сокове и така храната вместо да се смила, започва да гние. Загнилото се просмуква от червата и така се отлага като шлаки и затлачва организма. От там не ми се изреждат 1000 болести, които причинява затлачването на организма с шлаки/боклуци/отрови.

vitan:
Още един поглед по въпроса: http://www.analytica-bg.com/a_shop/index.php?targ=useful/e.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия